Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
alexmork

alexmork

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2004-07-27
  • Senast aktiv 2012-05-22
  • Antal inlägg 55

Foruminlägg

De senaste inläggen alexmork har skrivit i forumet.

Det verkar helt klart intressant. Intrressantast var ju helt klart att man kunde köpa stora paketet och få med Metal & Deep Scratch Polish. Eftersom det är reporna på baksidan som är mest irriterande.

Ett förslag på en gravering kan vara:

Stolen music holder.

Ursprungligen av raZmus:

Det påverkar inte garantin då om du börja karva i metallhöljet?

Det kan jag aldrig tänka mig att det skulle göra. Eftersom det är i princip samma sak som om du skulle råka få lite djupare repor i den.

Ursprungligen av skummis:

jaja... det finns juh massor med kändisar som använder dom... men hosta upp lite bilder annars känns de meningslöst va

Lugna ner er, lugna ner er. Bilden var på väg...Lite strul bara...

En bild som ni kanske sett innan, men trots allt så är den kvalificerad i denna tråden.

Karl Lagerfelt med en av sina 40!!! ipods...

Ursprungligen av kainen:

Du bor iofs en bit bort, du har inte vägarna förbi sthlm någonting... för annars så blir det rätt stor chans att frakten blir lika dyr för mig iaf...?
Väntar på svar från macoteket om när dom tar in dessa också...

Det är å andra sida ingen fara att beställa prylar från usa. Jag har aldrig haft nått problem. Men OM det skulle bli problem så är det naturligtvis jobbigare.

Jag har för mig att jag läst nånstans att om man kör med USB2 kablen så laddas den inte. Utan då får man koppla in firewire kablen oxå med sin nätadapter i ett eluttag. Men om det inte funkade att ladda med firewire heller så e det bara att skicka iväg det.

Känns lite onödigt kanske med ett tillbehör till ett par lurar. Känns som ett jävla jobb om de ramlar av o så när de ligger o skramlar i fickan.

Så nu har jag varit inne och beställt en. Återkommer med rapport så fort jag fått min leverans.

Ursprungligen av CHAKA!:

Visst. Brukar själv ha podden i väskan med knapplås på, men detta inverkar alltså inte på fjärren, man kan starta och stänga podden och allt det andra. (Det går att låsa själva fjärren, ifall man är rädd för att i misstag trycka in knapparna på den.)

Perfekt. Då ska jag gå in och beställa en direkt...

CHAKA!: Jag ska in och beställa en omgående. Först bara en fråga till. När man har RemoteRemote:en inkopplad och har "knapplåset" på i sin ipod. Man kan fotfarande sätta igång samt stänga av ipoden med fjärren. Jag utgår från det, men tänkte dubbelkolla med dig eftesom du troligen har koll på det. För jag tänker ju använda den så att den kommer ligga ett fack i min rygga konstant o så har jag fjärren i fickan.

Är hörlursingången på sidan av RemoteRemote prylen? Ser ut som det på din bild. Det känns ju lite ologiskt om man använder hörlurar med "rak" hörlurskontakt.

Ursprungligen av m.soderberg:

Vet ej riktigt!!! Men det står DSF på det eller SFD eller FDS?

Det är ett svettband av märket Frank Dandy Superwear...Alltså står det FDS...Om någon undrade...

Om du har ett mecenatkort så får du 10% studentrabatt. Men då måste du ha kortnummret till ditt kort och en kod så du kan logga in på mecenat.se och sen därifrån gå in på apple.se. Men kolla om inte apple har någon slags studentrabatt själva oxå. Hr för mig det. Men det gäller kanske bara om man köper ibooks o powerbooks...

Om man har synkat upp allt i sin dator mot sitt itunes. Bra då funkar allt bra...Sen kommer jag på att jag måste flytta mina 40Gig låtar från en disk till en annan. Sen så hittar inte itunes min musik längre. Då vill den att jag manuellt ska leta upp varenda låt åt den. Men eftersom all musik fortfarande ligger i exakt samma mapp med samma struktur i (bara på ett annat ställe) så måste det ju finnas nån funktion för att den själv ska hitta alla låtar, eller? Nån som har något förslag?