Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
college

college

Medlem
  • Registrerad 2004-09-16
  • Senast aktiv 2006-08-07
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen college har skrivit i forumet.

Det är så att jag har tänkt att om formatera min hårddisk. Men jag vill spara alla låtar jag har på datan. Jag vet att det är inte några problem med de låtar som är mp3, men hur skall jag göra aför att behålla alla låtar jag har från skivor. Nämligen så att många skivor har jag lånat av vänner och kan bli bökigt att behöva lägga över allt igen. Finns det något sätt att spara allt detta. har en extern-hårddisk tillhands

Ursprungligen av Olof Wahlberg:

Du komemr inte att bli av med musiken på datorn! Om man inte har stängt av den automatiska uppdateringen så kan man ibland bli av med sina låtar på iPoden (om man kopplar in den i en annan dator än normalt dvs.) men inte tvärt om.
'
Plugga in och för över!

Mvh Olof

ok, jag har inte stängt av det automatiska uppdateringen. Så det är alltså bara att plugga in ipoden nu och låta det föra över med andra ord?

Tack så mycket!

man kan alltid lita på dig, hehe, varje gång jag haft problem har du hjälpt mig, TACK!

Jag fick väldiga problem med min gamla ipod så jag kontaktade support och det va inget jag kunde göra åt det så UPS kom och hämtade upp den. nu en vecka senare kommer
dem och lämnar den. Mot min förvåning ligger det en sprillans ny i kartongen. Vilket jag är oerhört tacksam för. Men hur kommer detta funka när jag skall plugga in den i datan igen till min itunes där jag redan har 1800 som jag väldigt OGÄRNA vill bli av med. Jag menar alltså om jag måste ominstallera itunes för att få det att funka? Men jga hoppas på att det finns något sätt som jag bara kan plugga in ipoden och få dem låtarna i itunes biblioteket som jag har till ipoden direkt.

Tack på förhand

det är precis deta som jag gjort. Men när jag nu startar ipoden så komer endast apple logan upp o efter et tag kommer en mapp upp på displayen. Sen kan jag inte göra något mer. Ipoden komemr heller inte upp på eller hittas i itunes

Ursprungligen av Olof Wahlberg:

du måste köra en software reset, du ser hur man gör i inlägget ovan eller i instruktionsboken där heter det nog återställning

Mvh. Olof

ok, tack för hjälpen. Men skulle du bara kunna förklara hur man gör denna återställning?

Ursprungligen av college:

hur gör jag reset all settings

batterierna tog slut i den. Så nu när jag startar upp den så kommer äppelet upp och sen efter det så kommer det upp en mapp en med en liten varnings utropningstecken. Sen om jag kontaketer den med firewiren så kommer det vanliga upp med do not disconnect, men det försvinner snart och då kommer ok to disconnect. är alla låtarna borta nu tror? jag kan alltså inte uppdatera min ipod. Vad kan jag göra nu?

Ursprungligen av Goatsy:

omställ den .
lås den,lås upp ta och tryck på meny+paus i ca 5 sek. borde funka..... sedan kan du för säkerhets ta och köra en "reset all settings"

lycka till

hur gör jag reset all settings

imorse när jag drog ut podden från laddaren så hängde sig den. Jag kom in på artister så helt plötsligt så fastnade den. Jah hörde från min polare att hhan syster hade gjort likadant men att dem hade löst det på någo sätt med knaparna på själva ipoden. jag har en 4g 20gb. Snälla hjälp mig fort.

Imorse när jag drog ut ipoden från laddaren så hängde sig den. Jag kom in på artister och så helt plötsligt så bara dog den. Jag hade igång display belysning så den börjar bli väldigt varm. Kan någion hjällpa mig hur jag får bot på detta!!!?

jo, jag har precis avinstallerat en crackat spel som jag misstänkte störde och det var precis vad det gjorde faktist. så nu funkar det kanon igen. Förmodligen va spelet fel installerat på någe sett

jag använder också XP. men om jag ominstallerar det kommer då inte alla låtar som jag lagt in via cd försvinna då?

grejern är den att det inte kommer upp nån skiva till vänster. Just därför kan jag inte koma åt spåren

När jag sätter in skivan i itunes så reagerar den på att en skiva är insatt, alltså att det kommer en skiva på pilen men jag kan inte komma till sidan där jag importerar filer från skivan. Finns det nån genväg till skivan eller hur skall jag ta mig till?

hur funkar det med manuell syncning då? skulle du kunna förklara lite bara?

Det är så att jag nyligen fått en ny data. Jag sparade alla mina låtar och annat som jag ville ha kvar på en extern hårddisk. Satte in den gamla hårddisken som slave och omformaterade den. Har nu lagt tillbaka alla låtar i den gamla tomma hårddisken. Skall installera itunes i den. Jag exporterade playlisten till map som jag även sparat, men jag undrar lite över detta. när jag nu imoporterar playlisten så kommer det väl inte hända något ipoden när jag uppdaterar den? alltså om låtarna försvinner, för låtarna ligger även i samma mappar som den gjorde innan hårddisken omformaterades.