Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
SixtenStolpskott
  • Registrerad 2004-11-01
  • Senast aktiv 2007-01-05
  • Antal inlägg 71

Foruminlägg

De senaste inläggen SixtenStolpskott har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Archduk3:

För snygg och för dyr

//C

FÖR snygg? Hehe, det uttrycket låter ju motsägelsefullt... Och FÖR dyr??? 2500 kr och då får man ju den radio Apple glömt att peta in i iPoden.

Vad kostar inte en iPod? DEN är dyr. Plus allt annat jox som man behöver till; hörlurar, dockstation, fodral etc.

Man kan ju visserligen använda sin vanliga stereo ihop med iPoden men vem har den i köket

Snö i Gbg

Ursprungligen av minipod:

Vad tusan är M5?

Jag menade M3 tidningen

LoL!

M5 är en bil ju! När du kört en sån dör du lycklig

Har inget bättre för mig så jag tänkte passa på att rekommendera en liten discoanläggning för köket. iPal i all välmening men vem vill ha EN högtalare?

Nä, Model Two's retrolook tillsammans med iPoden blir en ganska smakfull njutning för både ögon och öron. Riktigt bra ljud för att vara så kompakt.

Shop til' u drop!

S-S

(Voxon.se säljer TivoliAudio till bra priser)

Ehh, kanske lite fel nu men ni har väl kanske som jag irriterats över iTunes?

Ett bautaprog som suger älgpung. Gissa om jag blev glad när jag hittade en plugin till Winamp. Funkar kanonbra och det går att föra över filer till datorn oxå (men det har jag inte testat ännu).

Nån mer som drömmer om att få se Carola On Top?

Ursprungligen av minipod:

Flest prylar när han dör vinner.

så säger M3 iallafall

Tacka vet jag M5!

Numer ägare till en liten en. Har läst om batteritidsbekymmer å annat elände.

Valde mellan mini. 20- och 40Gb men minin var snyggast och skönast att hålla i. Men vad tokig jag blev när jag upptäckte att det inte fanns nån "shuffle"-funktion som i storasyskonen! Och minst lika glad blev jag när det dök upp en uppdatering någon dag senare

Ska bara inhandla ett par hörlurar som gör den lille rättvisa. Originalen sög ju älgpung! Dock satt de ganska bra i mina öron... Blir nog ett par "The Plug" och Sennheiser PX100, det borde täcka de flesta aktiviteter (med och utan mössa) utan att pengapungen blir lidande.

Ett litet tips såhär inför julen; Tivoli Audio Model Two + iPod! Har en sådan kombination i köket. Gissa om det är roligare att diska nu!

Jo, just det... Ang. batteritiden. Om man använder sin iPod flitigt så bör batteriet vara slut inom 2 år och då kanske det finns nån ny pryl man vill ha. För inte lämnar man in den och byter för 10000000 spänn?

Flest prylar vinner!

M

[QUOTE="Michael Nord"]Artikel i Wired om att byta batteri och om hur en omformattering av hårddisken kan återuppväcka ett slitet batteri...[/QUOTE

Tack för tipset!

Ursprungligen av Mats Björnström:

Jag har förtydligat rubriken på denna tråd. Tänk på att det är viktigt att använda rubriker som beskriver ditt inlägg på ett bra sätt, då det tillkommer flera hundra inlägg varje dag på iPod.se.

Mats

Tack, Mats!

Dig kan man lita på!

Kram

Sixten

Ähum. Läste en sak som gör mig lite förbryllad...

"Kan laddas ca 300 ggr" å sen..??? Är batteriet helt slut sen? Å 3.400 kr + moms för att få nytt verkar ju sjukt. Kan man byta själv eller är det bara å köpa ny?

Verkar ju isåfall vara lönsamt å köpa mini...

Hej, alla goa gubbar!

Chansar på att få lite hjälp här... Ska införskaffa en iPod. Vet inte riktigt vilken men huvudskälet är att jag vill koppla den till min Tivoli-radio. Discoanläggning i köket

Behöver ju köpa till en dockstation om jag inte väljer 40Gb om jag förstått saken rätt. Men det kan jag leva med.

Anar att jag måste ha ett fodral oxå, men vilket??? Snälla, ge mig ett förslag.

Är medföljande lurar helt kass och isåfall på vilket sätt? Sitter dåligt eller kasst ljud? Förslag på lurar som inte kostar en förmögenhet mottages tacksamt. Har ett par KOSS KTX pro som jag köpte för en 5-10 år sen men som är riktigt bra i förhållande till priset. Grym basåtergivning och ganska rent ljud f-ö. Nackdelen är att de sitter lite hårt. Öronen mår inte bra efter 1-2 timmar :rolleyes:

Är det sant att iPod mini är mindre stötkänlig än 4G? Har inte sett nån iPod i verkligheten men är inte iPod mini lite goare i finishen? Och varför ingen radio kan man undra...

Hoppas nån orkar svara. Har sökt igenom forumet men om nån har konkreta svar så blir jag glad.

Sixten

P.S Är det inte omoraliskt att tanka musik på nätet? D.S