Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
diskonto

diskonto

Medlem
  • Registrerad 2004-11-30
  • Senast aktiv 2011-08-24
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen diskonto har skrivit i forumet.

1

Beställde en 15" macbook pro häromdan (för leverans imorgon) och nu är jag lite sugen på en 27" i5 imac istället. Alternativt macbook+display. Hur mycket kostar det att avbryta leverans/skicka tillbaka?

Nån som gjort liknande?

Ursäkta om jag frågar nåt som redan besvarats. Försökt läsa alla inlägg, men kan ha missat nåt.

Har två telefoner, båda med 1.1. Den ena är upplåst med iphonesimfree, den andra med jailbreakme. Vad behöver jag göra för att uppgradera till 1.3? ZiPhone? Manuell uppgradering till 1.2 (eller klarar ziphone detta)? Problem med nån teknik och kombinationen IPSF?

Tacksam för hjälp

Vad är det som gäller för köp med svenskt visa och svenskt pass? Har en polare i USA nu som är orolig för att köpa en åt min fru. Nån som kan upplysa?

Hmmm. Jag har inte veckodagar, och för mig fungerar inte dubbeltryck på space. Skumt. Nån idé? Kan det spela någon roll att kb var installerat innan uppgraderingen?

har nu också uppgraderat min telefon, och för mig funkar det också att ringa.

Är det nån här som använder IPSF som provat att uppgradera till 1.1.1? Dom antyder ju att det är helt okej med bibehållen funktionalitet?

"This exciting news means we are now able to gladly welcome all SIMFREE unlocked phone owners to UPGRADE to 1.1.1 if they so wish"

Hmm. Har telefonen hemma nu. Vad tycker ni verkar vettigt att göra? Har aktiverat och så, men inte låst upp - ska jag avvakta eller låsa upp? Och vilket sätt. Svårt att bestämma mig.

Spännande! Antar att man måste aktivera telefonen som 1.0.2?

Ok, givet att IPSF verkar ha bäst koll på koden i basebandkretsen, och att det är en bra idé att beakta detta i nuläget - vilken återförsäljare kan rekommenderas?

Står också i valet och kvalet över hur jag ska låsa upp min 1.0.2 iphone som kommer med budet idag. Vad finns för pros och cons mot de oliak metoderna, om man försöker se någurlunda till framtiden. Skadar anysim & iunlock någonting för alltid, vid senare uppgraderingar, eller är det något som kan återställas i ett senare skede (alltså: framtida fix) för att få in 1.1.1 och ha upplåst telefon?

Man tycker ju inte det kan vara något magiskt med iphonesimfree som inte andra personer skulle kunna kopiera i efterhand (återställa kretsar, eller finns inte den koden sparad?)

PMa gärna mig också med pris om objekt hittas

Jag är sugen på att köpa en ipod, det lär bli en 40gb eftersom jag verkligen inte ser några fördelar mot pris när det gäller ipod photo. Jag har dock en bra bit över 80gb mp3or. Hur hanteras detta för att synka musik till ipoden? Hur kan jag välja vilken musik som ska flyttas över och liknande?

Hur har ni andra med samma problem löst detta?

1