Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Possen

Possen

Medlem
  • Registrerad 2004-12-13
  • Senast aktiv 2008-12-16
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen Possen har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av jolerius:

skulle också vilja veta vart man beställer airplay.. vill så gärna ha en men den finns ju itne att köpa i sverige eftersom det är olagligt här.

Snacka med dom i apple butiken här och det finns i köpenhamn så de e ganska lungt då=) 25 min här ifrån.

Ursprungligen av AndreasJ:

Testa och att göra en ny beställning men tanken på att det verkar som "din vagn inte längre finns kvar" eller så testar du igen efter ett...

Vilken sändare beställde du?

Står så varje gång, försökte beställa en airplay.

Ursprungligen av cato:

Du kan inte köpa dem från sverige eftersom fm-sändare inte är tillåtna här. Jag köpte min Itrip från www.theistore.com det var inga problem att handla därifrån och det var bra leveranstid.

När jag ska beställa från istore så står det

ERROR

Your cart is no longer available.

Hade tänkt att beställe en itrip eller en airplay, men var är billigast och säkrast att beställa ifrån? Kan man beställe från apple.com eller måste man beställa från den svenska. Ska nog beställa en ny ipod samtidigt.

Hade tänkt att beställe en itrip eller en airplay, men var är billigast och säkrast att beställa ifrån? Kan man beställe från apple.com eller måste man beställa från den svenska. Ska nog beställa en ny ipod samtidigt.

Var precis i London och fick min iPod stulen Och nu ska jag köpa ny så får jag tillbaka så mycket som jag köpte den för innan priserna sänktes Undrar om de e nån ide att köpa ipod photo? Vad är det som är så mycket bättre med den, eller e det bara det att man kan se på bilder med den?

Ursprungligen av Kristjan:

Inte en aning, men det kan väl aldrig skada att berätta vilken sorts dator du använder, och kanske t o m vilket operativsystem...

Använder Pc med XP

Jag har problem med att starta itunes när jag har kopplat in min iPod till datorn, när jag klickar på itunes ikonen så händer ingenting. Någon som vet vad som är problemet?

hehe så slött=) beställde min i lördags fick den på tisdagen.

isch, den var jo allt utom snygg iaf.

Ursprungligen av minipod:

Garantin gäller i ett (1) år.

Ring på

Enligt konsumentsköpsverket så är garantin 2år på alla elektronik varor Även om apple uppger att det är 1år bara. Kanske bra att veta.

Ursprungligen av H3CTOR:

BMW = Skit. Min morbror hade en 745i. Den fick bärjas (stavning?) från hans garageuppfart två gånger, andra gången bytte han den. Han fick även klättra ut via takluckan ett flertal gånger för att den hakade upp sig. Och det ska ändå vara än av dom "värre" modellerna...

Haha vad hade han för års model? 45a? Den nya 745 e svinigt cool, och ska vara bra bil för den delen.

1