Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
1sorion

1sorion

Medlem
  • Registrerad 2004-12-20
  • Senast aktiv 2007-09-03
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen 1sorion har skrivit i forumet.

1

Banga macoteket, kära iPodfantaster!

Beställde min nano i slutet av september. En vit 4 gigare. Kommer dock inte ihåg exakt datum. Nu har det gått över tre veckor och jag har hela tiden levt på hoppet om att den skulle komma nån gång i början på den här veckan. Jag vet, det har gått tre veckor, men den som väntar på nått gott...

På hemsidan stod det att den skulle komma in 16 oktober på deras lager. Nu i söndags, alltså. Idag är det onsdag och jag har inte sett röken av den. Så jag ringde.

Får först sitta i telefonkö i en kvart, för att sedan bli bemött av en surmulen snubbe som påstår att han INTE HAR NÅGON ANING om när den anländer. Inte den minsta aning. Han kunde heller inte uppskatta någon tidsperiod. Och då har jag redan väntat snart en månad.

I julklapp?

Bitches...

Ursprungligen av ewermyr:

TJA

i reklamen för baileys i den här non-gravity-baren spelar de en riktigt go låt!!!...

jag har varit inne på http://www.baileys.com/en-row/Footer/FAQ.htm o kollat, där ser man ett par låtar men eftersom jag inte fått tag i varken dessa eller den rätta på annat håll frågar ja nu ipod-forumet !!

http://www.whatsthatcalled.com/

Låten är med på top 10

Ursprungligen av Rickard A:

Så funkar det ju för alla. Om du orkat läsa i dokumentationen som följde med iPoden hade du för länge sen vetat att man kan gå in här:
http://www.apple.com/support/ipod/
och beställa service vilket rent praktiskt innebär att UPS, DHL eller annan kurirfirma kommer och hämtar iPoden samt lämnar tillbaka.

Ledsen att behöva besvära er. Nu är jag på rätt väg i alla fall. Tack för hjälpen!

Ursprungligen av Kristjan:

Det är ju ett solklart garantiärende.

Ja, man hoppas ju det. Jag ska nog kolla upp det där lite närmare. En kompis till mig hade ett problem med sin och då kom UPS (ni vet från reklamen) hem till hans hus, hämtade iPoden och gled iväg och skulle styra upp den. heheh.

Hans morsa var jurist, och skulle dödat apple annars iofs

Tjeena!

Jag fick min iPod mini i julklapp nu i julas, vilket gör att jag idag haft den i knappt fyra månader. För kanske en månad sen började batteriet dö helt utan anledning efter cirka en timme. Jag ringde till supporten och bad om hjälp och killen gav mig några tips. Han sa bland annat att jag skulle formatera och installera den nya programvaran.

Jag följde hans tips. Raderade all min 4 gigs hyperbra musik, installerade den nya programvaran och körde igen. Detta hjälpte inte ett piss. Fortfarande dör min iPod efter en timme cirka. Ibland efter 45 minuter, och ibland efter 1 och 15.

Min 90 dagars support har tyvärr gått ut, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra? Jag bangar köpa nytt batter för 400 spänn för att de har tillverkat ett kefft batteri till min Pod.

Tacksam för svar!

/Frasse

Edit: Såg på länken att garantin var på ett år, men vem kontaktar man och hur?

Ursprungligen av Olof Wahlberg:

Det låter som ditt operativsystem är det som spökar, en ominstallation kanske är behövligt. Se bara till att ta kopior på allt som är viktigt

Mvh Olof

Det är mycket möjligt men jag tror inte att fallet är sådant. Jasse, som jag för övrigt känner irl, har exakt samma problem med sitt iTunes. Att man bara kan köra det en gång och sen måste man installera det igen. Inget annat förslag någon?

Jag har råkat ut för exakt samma problem som vår vän jasse. Mit iTunes ville först inte starta. Då avinstallerade jag det och sedan installerade jag det igen. då fungerade det en gång men inte fullt ut. Då upprepade jag installtionsproceduren en gång till och då fungerade iTunes vid endast en uppstart igen.

Alltså, iTunes kan endast startas en gång, sen måste man upprepa installationsproceduren för att starta det en till gång. Jag fattar ärligt talat ingenting.

Och btw, jag har provat både med och utan CD i läsaren samt startat om datorn otaliga gånger.

Tacksam för all hjälp!

1