Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bengeman_

bengeman_

Medlem
  • Registrerad 2005-02-03
  • Senast aktiv 2010-12-05
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen bengeman_ har skrivit i forumet.

Tja, jag har PC. Men dom filer jag har problem är i Stereo. Sedan är problemet att jag kan börjar lyssna på en bok igen efter att ha gjort något annat, men efter någon minuts lyssnade så nollställer sig iPoden och man ser bara startmenyn och boken är nollställd.

Hmm, det kan nog vara så att det är i Mono jag har kodat dom ljudböcker som strular. Ska testa att konvertera till Stereo istället och se om det är samma problem då. Jag återkommer!

Gahh!! Att rippa boken i Stereo hjälpte inte. Jag kan alltså lyssna på en bok. Göra något annat med min iPod och sedan börja lyssna på boken igen, men efter någon minuts lyssnade så går boken tillbaka till startläget och bokmärket försvinner... NÅGON som har någon idé om vad som är fel???

Varför har apple gjort det så krångligt att göra audiobooks. De borde komma på nåt lättare sätt

Booty Bass- Shake that ass Bitch
Yello- Jungle Bill
Boney M- Dady Cool

Ursprungligen av Pascoe:

Tillverkade ett fodral för att skydda min iPod från repor. Använde ett gammalt glasögonfodral, och prydde med en fin Applelogga. Gratis och funktionellt.

Riktigt schysst med logan på fodralet hur gjorde du logan? :eek:

Jag hade samma problem men det var 20 låtar som saknades på ipoden från itunes. Men detta löste sig av sig självt efter ett tag

Tack så mycket