Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dr_F0xx

dr_F0xx

Medlem
  • Registrerad 2005-02-16
  • Senast aktiv 2010-08-10
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen dr_F0xx har skrivit i forumet.

Merry x-mas ( I don't want to fight tonight) med Ramones...

Ursprungligen av nanoo:

Jag funderar starkt på att köpa mej en iPod mini. Skulle vilja ha något slags armband till den när jag ska ut och springa. Lite smidigare när den inte är ivägen.
Jag undrar nu om nån här vet vart man kan köpa sådana. Antingen i vanlig affär eller på internet. Internet är ju självklart smidigast då jag inte kan åka hur långt som helst!
Tacksam för svar

Vill tillägga att det är bra om det är i nån "ficka" av nåt slag som man kan lägga iPoden i. Så det är tätt mot vätska o dyl.

Kolla runt lite på apple.se så kanske du hittar något skoj, annars kan du alltid kolla under "tillbehör" så bör du hitta någon tråd som passar.

Lycka till

RockPod heter min... btw, min lillebrorsa har en 2g Ipod han döpte den till DeathPod... för länge sedan

Ursprungligen av Vieri:

!
går det inte på nått sätt att hänga den runt halsen förutom att köpa deras fula gummi skal, som förstör den fina designen?

Vad fan är det med alla och hänga sina spelare runt halsen ? Det är bannemej det fulaste som finns. Okej att ha den innan för tröjan/jackan, men vad är det med folk att prompt ha dem utanför sin jacka ? Så jäkla mycket byter man väl inte låt!

Ursprungligen av Wacko:

Skulle behöva en Fjärrkontroll till min mini, men tycker att 375kr för appels egna är för mycket, så finns det några som andra företag gjort som är billigare?

Kolla blocket, det finns beggade för nån hundring.

Ursprungligen av Linus:

Det är en mp3/musikspelare. Vad ska den med FM/AM-radio till?

Det är en mp3/musikspelare, vad ska man då med en Ipod Photo till ? Varför ska man ha bilder ?

Ursprungligen av Libra:

mm, håller med.. har man 3000 av favorit låtarna känns det onödigt att lyssna på rix!

Det beror på att i Sundsvall finns det 2 radiostationer, Rix och Radio Guld, undantaget p1-p4. Självklart vill du inte lyssnar på radio då...

Ursprungligen av sebbe:

Jag håller med om att radio skulle vara skönt i iPoden men med den mottagningen och kvaliten som finns idag, hoppar jag över radion!

Kvalitén på radion på min förra JOS var utmärkt, snabb som attan att söka och det var bra ljud. Visst, det var inte digitalradio, men det var helt klart lika bra mottagning som på din vanliga stereo hemma. Så kvalitén kan man inte klaga på, den funkade tillochmed under jord i tunnelbanan.

Ursprungligen av AndreasJ:

Håller med ovanstående Ifall du vill ha en radio är det nog bäst att kolla efter annat..
Och Varför vill du ha radiò? ingen bra ljud eller mottagning...
Varför jag frågar är därför många har diskuterat för det.

Kolla efter annat ? Ipod är en ren mp3spelare ? Det var det löjligaste jag har hört, varför släpps det då externa radiommottagare till Ipods ? Jag menar, radiokretsen är så liten att den knappt drar någon ström eller tar plats. Bara för att en mp3spelare har en radio behöver man inte lyssna på den, men det är en bra sak för de som vill. UTAN att behöva köpa till en extern. Visst, med 3000 låtar på din Ipod finns det ingen anleding att lyssna på radio, men den dagen då du vill lyssna på nyheterna, eller på sport eller motsvarande, då står du där.

Är det någon som har sett hur små radiokretsar i mp3 spelare/telefoner etc är ? Dom är sjukt små, finns det någon vettig anledning till att iPod inte har en inbyggd radio ?

Den enda vettiga anledingen kan komma på är att dom vill tjäna så mycket pengar på tillbehör som möjligt.

Kom inte och säg att det är för att den drar mycket ström, för det gör den inte. Min första JOS jag hade mp-100 hade en batteritid på närmare 15 timmar på 3 timmars laddning.

Ursprungligen av adl:

Mellowd efter som alla bara säger åt dig att söka så ska jag tipsa dig om ett program som heter Anapod som funkar som du vill ha det. Enda nackdelen är att det kostar 25$, men nu är ju dollarn billig...

Fan vad värt Anapod verkar, jag har aldrig riktigt gillat iTunes, jag säger inte att det är ett dåligt program, men jag gillar det inte bara. Anapod verkar riktig gediget.

Har nu fått en ny Ipod Mini Gb av Apple, det var inga problem. Jag ringde, TNT hämtade den, och några dagar senare kom dom igen och så hade jag en ny fin blå Ipod Mini.

Det här klickhjulet var inte alls lika sladdrigt som det förra. Det här var fast och fint som på min tjejs 4Gb's Mini. Vet inte om jag fick något söndagsexemplar, men det verkar vara några som har samma problem som jag.

Har Apple börjat tumma på sin kvalité ?

Finns det inte en äldre tråd om den där ryggan ?

det var lite klagomål på den... att den inte funkade så bra som man hade hoppats... fast alla erfarenhet jag har haft av Burton är att de gör bra saker.

Den är cool, men jag tänker inte betala de priset bara för att få en fjärr på ryggan...

Jag måste bara säga att Applestore ska ha cred för bra service!

Beställde min Ipod Mini 6Gb förra torsdagen (24/2) på kvällen, på måndagen så kom TNT med mitt paket...

Men dock så var jag inte nöjd med Ipoden, den kändes glapp i "klickhjulet" och på knappen i mitten. Jag ringde Applestore idag och förklarade att jag ville byta ut den. Inga problem, på måndag eller tisdag kommer TNT hem till mig, hämtar upp Ipoden samtidigt som en ny skickas till mig.

Det återstår att se om allt flyter på så här bra hela vägen...

Men hittils har servicen varit utmärkt!

Ursprungligen av dezoe:

Fick min 6GB silver mini idag , men nu undrar jag en sak. Klickhjulet känns lite sladdrigt. Om man drar fingret runt så 'wobblar' det alltid lite, även om man är lätt på handen, och 1-2 ggr per varv klickar det till något. Det känns som det inte sitter riktigt som det ska, jag kan med minimalt tryck röra det i alla riktningar.
Jag trodde inte hjulet skulle röra sig om man bara drog med fingret lätt över det Hur är det med era? Vickar era hjul om man bara nuddar lätt vid vid dem? Tacksam för svar.

Jag fick samma uppfattning om min 6Gb Mini, den lilla pluppen kändes lite sladdrig... jag har en blå.

Jag är lite missnöjd... fast bara lite