Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dr_F0xx

dr_F0xx

Medlem
  • Registrerad 2005-02-16
  • Senast aktiv 2010-08-10
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen dr_F0xx har skrivit i forumet.

Ursprungligen av wunderbaren:

Okej, finns alltså ingen internet butik i hela världen som säljer billigt? Hade tänkt mig runt 1500, men det är inte möjligt eller?

Från 1500 till 1895 är det bara 400 kronor... det är bara till att spara.

Hellre lägga 400 och få en egen, garanti, rätt färg, support.

Madheads lyssnar jag mycket på nu. Det var en polare som tipsade mig om dem, de spelar asbra rockabilly/rock/surf....

Dom var från Ukraina tror jag... helt galet bra tyckte jag iaf

http://www.madheads.kiev.ua/english/ <------------ deras hemsida

Musiken är lite svår att få tag på, men jag har 3 album iaf...

Såja, då var det klart... sålde nyss min gamla Mini till flickvännen. Beställde nyss en 6GB variant... det är skamligt vilken prylbög man är... men den nya batteritiden på 18h lockade mycket!

Jag blir fanimej snortokig på mig själv... köpte den i måndags för 1800... åååh gud. Nån som vill köpa min Ipod Mini för 1800 ?

Hej allihop!

Är ny i detta forum, har precis införskaffat mig en grön Ipod Mini... jag är mycket nöjd. Det är så roligt att synca den med datorn, få lite nya RSS:er och horoskop som man kan läsa på pendeln på morgonen.

Hittade lite coola fodral som kan vara ett alternativ till de genomskinliga som finns ute i handelm, nackdelen med dessa är att man inte kan visa upp vilken färg man har på sin iPod. Men vill man gömma sig i skogen bra kan detta vara ett bra val.

http://www.skal-man.se/Shop/Index.php?ArticleId=IPM004

Självklart är dom så billiga om man kan importera dem, jag kollade själv runt på E-bay där de säljs mycket billigt från Japan och Kina.

Jag köpte precis min Mini av en kille som hade köpt den i USA, jag gav 1800 för den. Det tyckte jag var ett bra pris, den var inplastad och allt. Jag har för mig att dom ligger runt 249 USD (rätta mig om jag har fel).

Men 1800 tyckte jag var ett bra pris, det är ändå runt 600 billigare än i affär, den enda nackdelen är väl att det inte var en europeisk kontakt till laddaren, så jag får slänga på en liten adapter... men det kvittar för mig.

Det är min första Ipod, jag är mycket nöjd med den i alla fall, min första generationens Jens of Sweden gick i graven för några dagar sedan så nu var det dags för lite kvalité!

Jag kallar gärna min Ipod för "Värd-Pod" eller "Örn-Pod"... så bra är den