Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
filuhr

filuhr

Medlem
  • Registrerad 2005-03-02
  • Senast aktiv 2007-09-10
  • Antal inlägg 79

Foruminlägg

De senaste inläggen filuhr har skrivit i forumet.

Det går bra att skaffa en hörlursplugg-till-RCA-sladd, och koppla in den istället för CD eller nåt till förstärkaren. Aux är precis samma sorts ingång som alla utom phono.

Det är meningen ja, annars skulle det inte va alls lika roligt att köra iPod. Det finns flera audioscrobblerpluginer till iTunes/windows, iSproggler är en annan som stöder iPod.
Group 'iSproggler' Forum - Last.fm

filuhr's User Page - Last.fm

Ursprungligen av PiktorPucci:

Undrar även om/hur man kan byta språk på iTunes.. har svenska nu och vill ha engelska, som man har på iPoden.

Då får du gå in i Systeminställningar/internationellt och flytta English längre upp. Fast då ändras språket i alla program.

Pröva att avsluta iTunes, och starta det igen. Om inte det räcker får du väl koppla loss iPoden, det brukar inte vara så farligt.

Ursprungligen av Xelo:

Eftersom jag har en gammal seg dator med usb 1, så vill jag bara föra över låtar ibland. Därför har jag manuell synkning.

Testa det här:
Gör en ny spellista, och lägg dit alla låtar som du vill ha på din iPod (eller alla som redan finns där).
Välj "uppdatera vissa spellistor", välj bara den nya och "25 mest spelade".
Första gången tar det säkert lång tid att uppdatera, men sen borde det inte vara nånting som behöver överföras, annat än information om vad som spelats.

Ursprungligen av daniels:

Om du nu skapat en playlist "Ny musik" kan du under iPod-inställningarna markera att endast den playlisten skall autosynca med iPoden. Denna inställningen ligger kvar så länge man inte ändrar det, dvs det påverkar alla iPods som kopplas till datorn.

Nej, inställningen är separat för varje iPod, och gäller för varje dator man kopplar sin iPod till. Om man kopplar iPoden till en datopr som inte har "Ny musik" kommer den spellistan i iPoden att tömmas.

Om du vill att informationen om antal spelningar oh tid för senaste spelning ska överföras, måste du ha antingen synkronisering på vissa spellistor, eller helautomatisk synkronisering.

Jag förstår inte vitsen med manuell synkning.

Det är väl enda chansen, att köpa av en nanoavundsjuk miniägare. Inte av mig, jag vill hellre ha en till mini än en ny nano.

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61585

Jag var rädd för den gränsen när jag började med iTunes för 4 år sen, men än har jag inte skrapat ihop mer än 11000 låtar.

Ännu en anledning att inte uppgradera iTunes i onödan. 4.9 räcker gott för mig.

Allså, om du inte vill att iTunes ska ändra namn på filerna så ska du stänga av "Ordna mappen iTunes music" (i avancerade inställningar). Det borde räcka.

Från början var det 32000 max, men nu tror jag inte det finns någon gräns. Trögt blir det långt tidigare dock.

Hur skulle man få in 40 Gb musik i en iPod nano utan autouppdatering då? Själv låter jag gladeligen musiken ta upp 56 av 80 Gb på min Powerbook, och jag raderar program och annat för att få plats med mer musik...

Nej det tror jag inte... men varför vill du ha otaggad musik? Det kan väl inte finnas någon fördel med det?

Välj iPod-alternativ, under uppdatera iPod, och titta på listan med spellistor som ska uppdateras. Där nånstans är felet.