Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mandiie

Mandiie

Medlem
  • Registrerad 2005-05-27
  • Senast aktiv 2006-02-10
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Mandiie har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av simonklinga:

teknisk support 0771 199 519

Verkar som ett dåligt batteri.

Okej, och hur fixar man det?

Min ipod mini är helt konsig. Det är så att jag laddade den så den hade fullt batteri. Men sen när jag skulle lyssna så dog den efter 10 min, och så står det att batteriet är slut. Varför är det så? :S

Det är så att när jag skulle uppdatera mina låtar så fick inte iPoden kontakt med iTunes. Och det står "Ingen iPod ansluten" hela tiden, fast att jag har gjort det. Någon som vet vad problemet är?

Det konstiga är att jag kan ladda iPoden. Så varför kan jag inte fixa låtarna i iTunes fast att jag har anslutat min iPod? :S:S

Ursprungligen av BlueWhite:

Lugn!!

Jag tror jag hade samma problem som dig (inte säker, mitt kanske var lindrigare)

Jag läste i alla fall på Apples hemsida att man håller inne MENU & SELECT-knappen samtidigt i 7 sekunder, pröva sedan sätta i den i datorn. Går inte detta gör du så igen osv, när du försökt ett antal gånger å de inte funkar så får du nog pröva nått annat.

Min mini funkade igen efter första gången jag tryckt, anledningen till att den blev försatt i det läget var att jag drog ur sladden innan den lagt över alla låtar den skulle lägga över, så tänk på att alltid låta iPoden ladda färdigt innan du drar ur sladden.

Jag måste bara säga tack till dig! Efter jag håll ner menu och select knappen funkade min iPod igen! Trodde inte att jag skulle kunna ladda upp låtar på den igen. Men tack vara dig kan jag det nu igen. Så tack! ;D ha de bra!

Jag har en iPod mini. Det har aldrig varit några problem med den. Men förra veckan när jag skulle uppdatera låtarna på den, fick den ingen kontakt med datorn. Så nu går det inte att ladda upp låtar på den. Har någon, någon idée på vad för fel det kan vara?

Snälla om någon vet vad det är för fel... skriv gärna direkt till mig i ett mail, till [email protected]

Jag undrar bara hur ska man ladda batteriet på sin IPod och man är ute och rester, och inte har tillgång till datorn. Finns det någon slagt reseladdare som man kan sätta in i ett elutaget?

Om du vet något om det.. kan du ju skriva ett mejl till mig ([email protected])

tack på förhand

1