Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
olle3000

olle3000

Medlem
  • Registrerad 2005-08-16
  • Senast aktiv 2010-07-17
  • Antal inlägg 83

Foruminlägg

De senaste inläggen olle3000 har skrivit i forumet.

Jag har ett annat sms- problem, som går ut på att det alltid visas en 1a vid smsikonen fast jag inte har nåt nytt sms. Nån som känner igen det?

ahaaaa....lösning va enkel. När jag la in låtar nyss så sorterades allt rätt igen

det intressanta är ju att exakt samma sak hände med min ipod touch.. vad gör jag med dom?

Men måste jag inte betala alla igen då? för de flesta är köpta direkt i iphonen via wlan.

ja så är det men dessutom så ligger det bokstavsrubriker helt blandat. I fallet the Killers ligger dom fortfarande bland artister på K men med rubriken T. Titta på bilden, det är lite svårt att förklara.

Ja, som ni ser på bilden så har den alfabetiska ordningen i låtlistan blandats. Egentligen ligger låtarna fortfarande i rätt alfabetisk ordning, men för varje låt som sorteras på A men ändå börjar på nåt annat har den lagt in en ny bokstav som rubrik. T.ex. A stroke of luck, har den sorterat på S, fast den ligger inbäddad bland alla andra låtar på A.

Detta hände med min ipod touch tidigare men då resetade jag den bara, det vill jag inte göra med iphonen eftersom jag har en mängd program och grejer inlagda. Någon som varit med om det här och har en lösning?

Ja, som rubriken säger, jag har en ipod video 30 gb som blivit vattenskadad. Den fungerar med laddaren i (antar att det betyder att batteriet är förstört) samt att displayen är förstörd.

Misstänker att det bara är att slänga den? Eller vad skulle det kosta att byta batteri och display? Nån entusiast som vill köpa vraket för ett par hundralappar?

sökfunktionen har självklart bara med firmwiren att göra. ladda ner senaste så får du sökfunktionen i den 5g. dessutom tror jag inte betäckningen 5.5 g finns, bara ett påhitt av nån ipod nerd. det enda som skiljer är ljusstyrkan, batteritiden är inte bättre, apple skrev ner den ett par timmar till "5.5", den är dock lika bra men man var lite för optimistiska med batteriangivelsen till 5g.

den är ändå helt meningslös och oanvändbar

jag skulle skriva "BAJS" kort och gott

aha, sorry. Läste inte tillräckligt noga. Men jag har två tips: '
1) skaffa en stationär dator
2) se till att det är en pc.

men batteriets kapacitet är endast 500 mAh, vilket inte är särskilt mycket. Ett vanligt AA batteri har ungefär 2000 mAh. Detta gör mig lite tveksam. Någon som vet vilken kapacitet originalbatteriet har?

lösningen är såååå enkel....köp ett usb 2.0 kort från t.ex. webbhallen. Kostar cirka 200 kr och sätts in på PCI platsen i datorn (pc). Sedan har du usb 2.0.

när man ser en film och trycker på mittenknappen kommer först volymkontrollen och ett tryck till leder till ljusstyrkan. väldigt smidigt att ändra när man kollar på film med andra ord

nu har jag kollat vad det beror på. Jag konverterar i videora. Helt enkelt har vissa filer varierande ljudkvalitet, alltså bitraten hoppar, vilket ipod inte klarar av. Testa med en annan film så funkar ljudet!