Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anon9120

anon9120

Medlem
  • Registrerad 2004-11-24
  • Senast aktiv 2015-03-04
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen anon9120 har skrivit i forumet.

mikemccool, det går ju att skriva att portar ska vara uppe för ip-adress * eller 192.168.0.* . Då säger du till router att den ska ta alla ip-adresser.

har en externhårdisk, en vanlig 3,5" insatt i en låda, och den har jag satt som cabel select. Testa och byt den. För master som du har satt den som, är den ju inte.

Hallå!
har inte haft problem med det, men jag har läst i en macworld tidning att det kan handla om textkodningen. Kolla så att det är rätt inställd, använder apples mail, och den är satt på standard, sedan kan det vara typsnittet du anvädner, att vissa inte har det och då kompleterar datorn med ett annat. Hoppas att detta hjälpte

homesick, men glider inte dina laptop stands iväg? eller är det ikea-tassar på båda sidorna? Och så högt upp kommer den väl inte med vanliga värmeljus, fast iden var inte dum för att ventilera luft under datorn.

Är inte klar med mitt skrivbord riktigt än, men har en powerbook + en 19" skärm, fast en till skulle inte vara dumt. Hittat denna http://www.matrox.com/graphics/offhome/dh2go/home.cfm , undrar om den skulle funka med macen, annars har ju jag sett ett grafik kort på usb, fast det är bara till pc. Dock så gör matrox boxen att ta två skärmar och gör de till en enda stor, fast man får ju mera arbets yta.

jag gjorde en formatering på datorn istället, men menar du att om man har lite diskutrymme återställs nyckelringarna, för jag hade runt 2Gb kvar på hårdisken, ska snart köpa en till hårdisk. Kanske var därför då, bra att veta.

har tre system nycklar kvar, och rebooten funkade inte.

Vart repererar man nycklarna då? hittar det inte i programet. Plus tror jag att mina gamla nycklar är borta, för safari frågade om den kunde göra en ny, och mailet med, och mitt chat prgram med. Annar vad tror ni är bäst att göra?

Hallå
Skulle använda datorn igår kväll, och då upptäcker jag att på något sätt har alla mina nyckelringar blivit borttagna så att det inte går att arbeta så lätt med datorn. Tänkte att jag startat om datorn, men då eftersom den inte hittar den gamla nyckelringen så har den rensat t.ex. safari från mina bokmärken. Någonting har hänt med min dator och jag vill inte formatera den än, det är min sista ut väg. Finns det någon som kan hjälpa mig? Är relativt haj på macar och dess system.

///Robban

tror jag har gjort rätt inställningar nu, men när jag ska ansluta står det på mobilen, "inget stöd för gprs parametrar", vad kan det menas?

men vilket script ska det vara, har massor av dem. plus så har spray ett nummer man ska ringa upp, så vart kommer 99# in?

Hallå
Har skaffat spray gratis internet, tänkte att ha det som bakup om man behöver kolla mail eller något annat. De har att man kan koppla upp sig via telefonen. Har kollat upp och hittat modem script och läst lite forum, men jag får fortfarande inte till det. Det jag får på mobilen är att den inte har något gprs parameter.
Börjar bli lite irreterad och vill ha hjälp, är det någon som har en T630 och använder det som modem via bluetooth?

Ursprungligen av quiksilver_90:

Vilket är det första jag ska köpa till den frutom minne? funderar på apple bt mus

Först, om du vill vara mobil i ditt arbete, 12" PB är perfekt. Det låter lite, men det funkar, bra om man vill se dvd film själv också.
Med BT mus bör du tänka om, kolla upp de andra alternativen. Tänkt själv att köpa en Sushi bt mouse. gå in på www.macoteket.se , och sök på bluethoot (för de har lagt möss och tangentborden i usb-tillbehör katogorien)

Alltså kom på en tanke, det finns ljudkort för usb och firewire, borde det inte finnas som grafikkort?? Tanken är att köpa Mac mini och ha som projektor dator, men den har ju bara en grafik utgång.

Men alltså min fråga är, finns det usb el firewire grafikkort??
Eftersom det finns saker till allt annat borde ju finnas.

Annars, vad sägs som ideén??

Bara en sak, i manualen står det hur du ska gå till väga, För du ska använda den minsta stjärn skruv mejseln för hobby bruk, jag öppnade min genom att ta den minsta spår mejseln jag hittade i lådan och trök upp den försiktigt. hoppas att det hjälpte, en annan sak, gör inget om man är arg el nåt, då skiter sig bara allt. lye till

oki. tänkte att någon redan har skapat en eller inte. men jag skapar en ändå. Får väl ta och lite lite, men om det är någon som vill säga om bluetooth mus, skriv!!!