Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
pralina

pralina

Medlem
  • Registrerad 2005-08-31
  • Senast aktiv 2006-02-18
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen pralina har skrivit i forumet.

1

Förslag: Leta efter jacka med innerficka eller köp ett ipodfodral som du kan hänga runt halsen?

1. Kan jag inte svara på för jag har inte testat själv ännu. Om du söker lite på forumet så kan du hitta bilder på hur det ser ut.
2.Jag kör med monster icable till min förstärkare. Det är 2 vanliga rca i ena änden som du kopplar till förstärkaren den andra delen har ett miniuttag som går in i podden eller dockan. Antar att det är ett kompaktsystem du ska köpa? På system där förstärkare har dvd:n inbyggd brukar det inte finnas så många in och utgångar. Spana in baksidan först;)
Mvh Pralina

Jag har sony EX-71, strumpa, camera connector, väggladdare, docka, monster icable.

Ursprungligen av Jpuke:

Ingen fara.

Okej, härligt. Vill bara säga att zCover är väldigt biffigt, och gör nanon mycket större + att när zCover är påsatt så går det inte att komma åt "HOLD"-knappen.

När jag köpte min Nano så visste jag att den var grymt känslig och rekpkänslig, så därför täntke jag att jag va tvungen att köpa ett skydd redan innan jag använder den för första gången, för jag vill inte repa eller liknande. Jag tänkte på zCover, men det är stort och otympligt och inte spec snyggt. Sen tänkte jag på Invisible Shield, men om man ivll ha bort det så kan det gå illa... Så jag bestämde mig för sockarna från apple.se store. Dom är faktiskt fina. Men som sagt, det finns ingen halsrem på dem... Vilket är synd... zCover har ju en halsrem, precis osm du behöver, men tänk på att "HOLD"-knappen inte går att nå utan att skära sönder det och att det är stort och otympligt.

Hoppas du hittar en bra lösning. Lycka till!

/Johan

Hej Johan!
Det är superenkelt att sätta fast en halsrem på sockorna. Ta med dig utvald socka till en tygaffär så kan de ta fram exakt samma nyans på ett band till dig som du har på sockan sedan är det bara att sy på. Vill man kunna byta band så har de även små metallringar som man syr fast på baksidan och fäster bandet i. Visa dem i tygaffären hur du tänkt dig så tar de fram rätt grejor och visar hur du ska göra. När man har jacka är det ju helt okej med socka runt halsen men på sommaren är det ju inte speciellt snyggt..
Mvh Pralina

den är.....aldeles underbar!!!
Innan jag fick hem min så trodde jag inte att man skulle kunna kolla på film efterom skärmen skulle vara för liten men så fel jag hade. Skärmen är tom tillräkligt stor för att ha subtitels till sin film om man nu vill ha det....
Den är absolut inte blurrig utan väldigt bra. Har både rippat dvd filmer, trailers, egeninspelade småavsnitt från digitalkameran mm och det är klockrent. Man vill inte sluta titta..
Mvh Pralina

Jag tycker du är duktig som har gjort ett eget fodral. Blir ju varmt å skönt för din nano nu när vintern kommer
Du kan ju testa att tvätta den så kommer den att krympa lite men använd inte för hög värme.

Ursprungligen av pumas:

Njae, känns rätt billigt. Funderar dock på att köpa dessa

Du köper dem billigast här:
mp3mate
voxon

har för mig att voxon är dyra på fraktavgiften men maila dem så fixar de billigare frakt på lurarna.

Finns det något skydd för bara displayen? Jag vågar inte plasta in hela ipoden efter att ha läst om dödade poddar och fula luftbubblor. Har testat att modifiera ett psp skydd men det blev inte bra. Kanten (där jag klippte) blev vass och det fastnade lätt smuts där. Vill ju inte köpa ett helt kit bara för en liten plastbit...

Jag har inga problem eftersom jag har den i min väska. Skulle jag vara av det motsatta könet skulle jag ha den i fickan. Kläder för killar brukar ju vara mer praktiska, större fickor och inte lika tajta byxor osv

Om man vill blinga sina befintliga lurar med stenar på så kan man gå till närmaste nagelsalong och köpa en påse med kristallstenar och limma fast, då kan man välja bland massor med färger också.
Har blingat ett par lurar till en kompis, hon har en grön mini så lurarna har gröna kristaller såklart.

jag använder min ipod 4-5 timmar de dagar jag jobbar. Har med den till jobbet, resväg ca 40 min, när jag kommer hem kopplar jag den till stereon och så lyssnar jag innan jag somnar.

Jag har vita sony x71. Köpte dem för 350:- och för det priset är de helt ok. Orginallurarna kan jag inte ha för de trillar ur öronen så fort jag rör mig. Sony lurarna sitter kvar även efter joggingrundan.
//Pralina

Ursprungligen av dfens:

köpte min ipod i måndags å sitter å funderar på vad för tillbehör man bara måste ha. en itrip har jag redan beställt. vad tycker ni?? spännande att veta.

Jag köpte fodral, nya hölurar, dockstation och en sladd så man kan koppla ipoden till stereon.
Mvh Pralina

1