Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
thecrazy88

thecrazy88

Medlem
  • Registrerad 2005-09-09
  • Senast aktiv 2010-06-02
  • Antal inlägg 522

Foruminlägg

De senaste inläggen thecrazy88 har skrivit i forumet.

Hade bara sett 99, men många som jag inte har sett är filmer som jag har varit på gång ett tag att se och även filmer som jag har på dvd men aldrig kollat på... Dock så tycker jag inte precis att listan är något vidare

jag hör oxå när den är nere på noll.

hur gör du, använder du "importera filer" i iTunes? Jag brukar bara dra hela mappen till mitt bibliotek och då läggs ju alla till...

Ursprungligen av Mr. P:

Har stött på problemet en gång. Vid noggrannare undersökning visade det sig att låten som jag lade till i iTunes hade jag flyttat till en annan "källmapp" innan syncning.

Dvs då man försöker spela upp låten i iTunes ploppar en ruta där det står "Spåret kan inte hittas, vill du leta reda på det?" upp. men eftersom att ipoden inte kan erbjuda den servicen så hoppar den över låten ist.

pangbom

Nej, så är det inte för mig eftersom att jag ofta kan spola fram lite i låten om jag är snabb nog och sedan höra den.. Alltså finns den på min iPod men jag måste arbeta lite för att den ska spelas, haha.

jag har samma problem med vissa låtar.. vet inte alls vad som kan vara fel

borde det inte funka att trycka på meny-knappen?

Tog ett tag innan jag fattade det oxå, trodde först att den visade hur många låtar man hade spelat eller nåt. Men det blev väldigt ologiskt till slut haha.

Om du bara vill ha vissa så kan du ju radera de som du inte vill ha genom att högerklicka på låten, trycka på visa info, sen bildmaterial, och radera bilden.

Jag har läst att batteriet mår dåligt av att laddas ur...

Ursprungligen av Alexander Vx2:

Jag högerklickar på låten/låtarna i iTunes-biblioteket och väljer "Hämta bildmaterial".

Edit: Ah såg nu att han undrade på andra sätt. Fast jag förstår inte varför man vill det, hehe.

Det kräver att du har ett konto på itunes music store. Och det går väl bara att få om man har kreditkort? Jag har iaf inte lyckats med det.

tandkräm? haha. jag har iofs hört något om ketchup. men det låter mest äckligt.

ah okej, förlåt det var klantigt det har jag tyvärr ingen aning om. antar att inte apples vanliga fungerar (och dessutom så bad du om tredjepartstillverkad).

Det borde väl funka med en som man kopplar till hörlursuttaget? typ en sånhär: http://www.teknikmagasinet.se/prod/stor_bild/100300.jpg som kostar 149 spänn på teknikmagasinet (såg att det fanns billigare också)

Kan du inte bara ta bort filen från datorn och sen blir det som när iTunes inte hittar musikfilen att det kommer ett utropstecken brevid den men den tas inte bort från iPoden?