Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jopes

jopes

Medlem
  • Registrerad 2005-10-11
  • Senast aktiv 2006-05-12
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen jopes har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2006-05-12 09:05

hade linux intallerat och njöt av att kolla på några lostavsnitt på den, det fungerade ju faktiskt bra, förutom att halva batteriet var borta efter ett avsnitt, men det var det lätt värt. Doom var ju kul, satt och spelade igenom första episoden en kväll. Men lessnade sen när jag upptäckte att det inte gick att lira de andra episoderna. Jo, i alla fall. en dag när jag starta min nano så ploppa linux upp och spammade massa felmeddelanden oavbrutet. Jag kopplade in den på burken och upptäckte att allt hade försvunnit på den. Usch, blev ju lagom sur för att jag sparat massor av jobb på den, som jag inte hunnit backat upp. Så för min del blir det inte linux mer, vill ju inte att mitt arbete ska försvinna bara sådär utan vidare.. Näe, linux är kul att ha, men inte värt risken för mig.

  • Medlem
  • 2006-02-10 20:31

Linux på nanon äger, slängde in et för 3 veckor sedan, nanon fungerar precis som vanligt, förutom att man kan starta linux på den om man känner för det och kolla på lite film. (och spela lit spel om man känner för det) Den fungerar faktiskt bra att titta på kortare serier avsnitt med, om man följer någon. Om ni vet att ni är dåliga på datorer så rekommenderar jag inte att ni provar installera linux själva. Men om ni skulle försöka så följ guiderna till 110%, om ni slarvar, så blir resultatet = jobbigt och ni har bara er själva att skylla

Sen vet jag ju inte om guiderna funkar till alla datorer, ipod nanos, osv. Så det är ju klart en risk.

  • Medlem
  • 2006-01-09 16:41

Respekt åt Alleman. Han kan uttrycka sig bra trotts knappt märkbara brister i svensk språklära. Herr "art is quite useless" borde bli svenskalärare och min ipod naon fick repor trotts ömsesidig applikation av zcover ice clear (Fast jag tycker att i alla fall skyddet i alla fall är bra i alla fall ändå).
Det sista jag skrev inom parantesen är inte dålig svenska, det är ett test på om ni kan uppfatta vad det står i meningen trotts strategiskt utplacerade tecken på senilitet.

Det här är inte platsen för att ta upp striden mot språkbruk; som kanske är ett socialt problem i dagens skolor. Det här är typ platsen för att liksom hjälpa folk med problem med ipod naon, liksom.

Moderatorn får en tia av mig om han låser tråden efter denna inlägg.

  • Medlem
  • 2005-12-06 10:31

Jag har haft en vit nano med en ice clear zcover i nu 2 månader.
Jag köpte skalet enbart av anledningen att man fick ett skal med en halsrem till men jag upptäckte snart att det andra skalet som man fick med (den utan halsrem) fungerade bättre och smidigare (då jag brukar koppla in den i mina kompisars datorer), och jag behövde ändå inte oroa mig för att tappa bort ipoden, eftersom skalet är ganska "klibbigt" och håller sig kvar i min jackficka.

Här kommer en plus och minus lista på saker som jag har upptäckt med skalet under denna två månader långa resan.

PLUS
+ det har bra grepp, vilket är bra för att jag har upptäckt att jag aldrig behöver oroa mig för att den ska rasa ur min ficka, eller rasa ner från mitt databord där jag brukar ha den liggandes, eller när jag ska koppla in den hos någon annan så lägger jag bara nanon där och där jag lägger den stannar den, skönt att slippa oroa sig för att den ska flyga ner på golvet.
+ det ger ett bra skydd mot nanon, ja finns det nåt bättre skydd?
+ den är snygg

MINUS
- touch hjulet försämras av skalet, fast detta är endast irriterande när man spelar solitaire, eller parachute
- "klibbigheten" med skalet gör att den lätt drar åt sig damm och hårstrån, men man lägger knappt märke till det, och är inte direkt ett större problem. Men jag har upptäckt mitt vita skal blivit smått röd i hörnen av att ha legat i min röda jackficka, värt att notera, men inte så farligt som det kan låta, det är knappt märkbart.
- sista minuset skulle väl vara att komma åt hold knappen (knapplåset), men jag har använt den funktionen kanske max 2 gånger, jag kan tänka mig att man har nytta av den knappen om man har tänkt att klämma in nanon i ett par tighta jeans eller liknande.

SLUTSATS
Om ni räknar med att spela mycket solitaire eller använda knapplåset ofta så köp ett annat skal, för de är nackdelen med det här skalet.
Annars är det ett väldigt bra skal, skyddar bra och har ett bra grepp. Snygg är den också (ice clear på vit ipod).

  • Medlem
  • 2005-12-06 10:25

Ja, det stämmer.

Fast enda tillfället som jag faktiskt riktigt irriterar mig på det är när jag har tråkigt på tåget och spelar solitaire... argh då brukar jag "dra av skinnet"

  • Medlem
  • 2005-10-14 18:36
Ursprungligen av Magoozi:

Nån som vet om texten blir centrerad? Det borde den väl bli?

Jajamen

  • Medlem
  • 2005-10-14 11:41

Hur lång tid tog det för er efter att eran nano blev "shippad" innan ni kunde se en aktivitet på "Shipment status" på TNT?

Det var nu tre dagar sedan min blev shippad och det har inte ännu dykt något under aktiviteten där man ska följa nanons resa hos TNT.

Jag undrar nu om detta är normalt? Har jag rätt att börja bli orolig över att TNT kan ha slarvat bort min nano?

1