Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kobrakaii

Kobrakaii

Medlem
  • Registrerad 2005-10-12
  • Senast aktiv 2006-02-23
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Kobrakaii har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av AoS:

Höj volymen i iTunes till 100% och glöm sedan inte att ändra i din ipod.
Ljudkontroll sak vara "av" och inte "på".

Det har jag gjort också, är nyfiken på varför goPOD inte fungerar.. Men men, kan inte få allt här i världen

Ursprungligen av molekylmartin:

Köpe ett par Shure-lurar! Suverän passform(det medföljer 8 olika ploppar och kuddar för attt alla ska bli nöjda) och bra ljud. Jag har ett par e3c = ganska dyra, men mycket bra ljud. Jag har har dem när jag cyklar bredvid en hårt trafikerad väg i Malmö. Fungerar hur bra som helst!

Tack för alla svar! Har dock inte fått svar på varför maxvolym i podden är innan volymstapeln är på topp. Nästan på hälften så slutar det höjas.. Det blir alltid så när jag använt eupod. Det blir inte högre än i vanliga fall bara det att maxvolym nås tidigare. Och med goPOD händer där inget alls..

Ursprungligen av Gone_Away:

På en cykel + Med Hörlurar + Vid Motorväg = ? It doesn´t sound so good

Cyklar på cykelvägen bredvid motorvägen här inne i stan i Göteborg

Halloj! Jag har en Ipod mini 4gb. Har försökt med eupod, gopod osv.. När jag ökar volymen med eupod så blir inte volymen högre än max i vanliga fall utan när jag ökar volymen i podden så är maxvolym längre ner på "stapeln" istället. Och gopod fungerar inte alls..

Kan det vara att dessa arbetar emot varandra? Vad rekommenderar ni? Formatering? För ljudet är för lågt i mina hörlurar när jag cyklar nere vid motorvägen varje morgon.

Tacksam för svar!

//Jon

Min lille vän heter Kobbe, efter kobrakaii

Ville bara skriva och berätta att jag fick min DecalGirl idag, svart skydd till rosa ipod mini, kanske skulle förstått själv att det var en dålig idé? Skalet passar rätt dåligt även om jag satte dit det rätt, hålet för skärmen t.ex är för stort så jag har rosa kanter överallt, rätt trist!

Ser mer ut som ett hemmagjort klistermärke.

euPod fungerar prima för mig, fast den tar ju inte bort spärren utan normaliserar låtarna till 89db och sedan kan man själv välja hur mycket man vill öka dom.. Inte blivit mer brus utan bara mer volym helt enkelt

Har +55dB förtillfället på min iPod mini.

1