Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tigger

tigger

Medlem
  • Registrerad 2005-10-13
  • Senast aktiv 2006-07-11
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen tigger har skrivit i forumet.

1

nån som vet om man kan välja att bläddra bland albumbilder?
Med små ikoner ungefär som i bildbiblioteket?

Ursprungligen av thecrazy88:

Då ser man kanske inte vad det står om det är mörkt... Men annars kan man ju naturligtvis stänga av bakgrundsljuset, jag har aldrig på det..

precis som du/ni sa, så kan man ju stänga av, men då ser man ju inte ett jota. tycker det verkar konstigt att det inte går att ställa in nån ljusnivå, om ni tänker på det, så kolla när nanon stänger av bakgrundsbelysningen, då dimmar den faktiskt ner. Så det borde ju inte vara så svårt att lägga in en sån funktion i kommande firmware.

Använder min lilla för att lyssna på podcaster och audiobooks när jag ska somna, men problemet är när jag vill ändra nått eller byta kapitel eller likanande, då blir man ju väldigt bländad, våran lilla nano kan ju knäcka extra som ficklampa !

så nu undrar jag helt enkelt om det finns nått sätt att dimma displayen?

vill bara poäntera för dem som inte riktigt hajjat än.. Den sänder alltså helt vanlig radio, så det är självklart inte bara i en bil du kan ha nytta av detta , du kan naturligtvis också få in ljudet i din hemstereo eller köksradio etc.

varför inte sitta i soffan med stereon påslagen, då blir ju ipoden som en fantastisk fjärrkontroll till ditt musikbibliotek.

någon som har kunnat se något mönster angående längre leveranstid pågrund av gravyr, eller är det ett så litet moment att det inte påverkar?

Ursprungligen av xtrem:

finns det saker på windows update som har med hårdvara att göra så ladda ner dem.

tigger: kan du updatera nanon så har du ju fått kontakt med den

jag har laddat ner allt som finns tillgängligt på windows update, men det har inte gjort nån skillnad. Och jag kan inte updatera nano, den hittas inte av ipod-update eller itunes. windows däremot hittar någonting när jag kopplar in den, men det står "device not recognized" och i enhetshanteraren står det unknown device eller nått liknande.

>Pdaddy jag har testat att resetta nanon med pley+selectknappen så appleloggan kommer fram, även testat med discmode. men ingen skillnad, har även testat med att ha itunes installerat och avinstallerat.

suck, men tack för att ni försöker !

sorry om jag bumpar lite här, men är det nån som har koll på vilka eventuella drivrutiner till usbfunktionerna i en dator som jag kanske borde updatera? och vart hittar jag detta isåfall?

fick min nano igår, och besvikelsen infann sig snabbt, jag kan inte ens få min pc att hitta den. visserligen händer det nått när jag pluggar in usbn, men sen står det nått i stil med "device not recognized - malfunction".

jag tror att jag testat det mesta. senaste ipodprogramvaran, senaste itunes(6.0). resetat ipoden. provat på två datorer, provat olika usbkontakter. flashat till senaste biosen.
i enhetshanteraren står det "unknown device"

på olika forum har jag sett att det är många som tycks ha liknande problem.
ringde apple-support tidigare, men det gick igenom allt jag redan provat, men trodde till slut att jag var tvungen att lämna in den på service.

snälla, om det är nån som har nått tips på vad jag kan göra...

1