Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
henke_gbg

henke_gbg

Medlem
  • Registrerad 2005-10-26
  • Senast aktiv 2013-01-31
  • Antal inlägg 31

Foruminlägg

De senaste inläggen henke_gbg har skrivit i forumet.

Jag testade att återställa telefonen i itunes - men fick ett betydligt värre problem. Nu fungerar telefonen bara för emegency calls - vet inte varför? vet pascoe eller någon annan vad man kan göra åt detta problem?

Min iphone har fungerat ypperligt i ett halvår, men nu har jag fått problemet att batteriet är nästan tomt, och när jag sätter i en kabel för att ladda den, då går den bara över på nätdrift, som om den varit fulladdad, utan att batteriet laddas. Någon som vet hur jag fixar detta problem?

I itunes finns det en funktion som heter "återställ" med kommentaren "Om iphone krånglar kan du återställa den till fabriksinställningar genom att klicka på återställ."
Tror ni att detta skulle kunna vara till hjälp?
Rimligen borde de inlagda uppgifterna i adressboken sparas, eftersom de finns lagrade i datorns adressbok - någon som vet om de försvinner eller finns kvar om man trycker återställ?

tacksam för svar / Henke

Det är ju gött att kunna ha en elektronisk apparat som sköter många funktioner - tex telefon, kalender, tidtagarur mm.

Min nya iphone har möjlighet att lägga in kul applikationer och jag undrar om någon vet om det går att hitta en applikation som gör iphone till metronom - kan ju vara användbart att ha med sig i fickan.

tacksam för alla relevanta tips

/ Henrik

Hjälp med ringsignaler till novis!
Jag har fram tills idag haft en gammal telefon som bara hade olika pip som ringsignal.
Nu har jag köpt en iphone och hoppades på att det bara var att välja en av låtarna i itunes som ringsignal, men det verkar inte gå (kanske pga att artisten vill ha extra stim)
Finns det möjlighet att använda sina låtar i ipoddelen som ringsignal?

/ Henrik

Tack för tipsen - det lutar åt att jag köper en ny imac eller en begagnad med tre års "protection" eller vad det heter - så jag kan få support och garanti.

Funderar på att köpa en imac begagnad.
Vill dock minnesuppgradera.

Såg att ett ställe i solna säljer 2+2GB minneskort inklusive installering för sammanlagt 2200 kr. Kan man verkligen få in 4GB i en imac? har glömt vad stället heter - är det nån som har hört talas om detta ställe eller har ett annat tips på var man kan köpa och få minnen installerade billigt?

Om det går att få in 4 gb - måste datorn vara av den allra senaste modellen, eller går det även med en något äldre?

tacksam för alla former av kommentarer

/ Henrik

Jag funderar på att byta ut min pc mot en imac. Det säljs flera begagnade på blocket. Vågar man köpa en dator begagnad på annons?
vad ska man kolla efter?
Har sett på detta forum att imacar kan strula, och en kille hade fått byta till ny fyra ggr innan han fick en felfri. Då ere lätt att bli lite skeptisk.

tacksam för kommentarer / Henrik

Hej och tack för tipsen - skulle gärna vilja höra uppfattningen från någon som provat flera olika proppar och veta vilka som isolerar bäst. att en person är nöjd med sina proppar säger ju inte så mycket om han/hon inte jämför med något annat. Någon som testat flera eller vet om nåt oberoende test?

Jag tränar på ett gym som har vidrigt musikval på alltför hög ljudnivå.
Jag vill därför ha snäckor som är maximalt dämpade.
Jag hade granbeklädda koss plugs tidigare (vilka gick sönder). skulle vilja ha snäckor som dämpar ändå bättre om det finns. undrar nu om någon vet vilka snäckor som stänger ute mest av omgivande ljud och samtidigt har bra ljud. Har det gjorts något test där ljudisoleringen hos hörsnäckor testats?

Är tacksam för alla tips jag kan få / Henke, Göteborg

Om du köper in-ear-snäckor med öronproppsliknande material är det omöjligt att få ur snäckorna genom att springa. Ett exempel är koss the plug med granar som tillbehör.

Eftersom jag e "nybörjare" vet jag inte hur man går till väga. går det att läsa i någon instruktion, eller är det någon som kan skriva en kort förklaring?!

Hej alla Ipodkunniga. Jag har precis köpt en ipod60 och vill tanka ner musik från flera olika datorer. Eftersom de gamla låtarna försvinner när man uppdatarerar undrar jag nu om det finns nåt sätt att låta de gamla låtarna vara kvar. Jag har hört att det ska finnas sätt att lösa detta på och att det finns smarta personer på forumet som är villiga att hjälpa till - är du en av dem?

tacksam för svar / Henrik