Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
centurn

centurn

Medlem
  • Registrerad 2005-12-02
  • Senast aktiv 2006-01-28
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen centurn har skrivit i forumet.

Tack Alphonze! Men skicka cd-spårnamn funkar inte. Jag har provat att markera spårnamnen på skivan/skivorna som jag vill bidra med men det funkar inte. Hur dum e jag:confused:

Ursprungligen av Spyder:

Högerklicka på låten/låtarna, välj Visa info.

Det jag menade var;
När man sätter i en skiva som man ska exportera till iPoden så letar ju nån "låtbank" upp infot till den skivan, om man är uppkopplad till nätet, eftersom nån tidigare har lagt till just det skivinfot till "låtbanken" (låtnamn och artist).
Hur kan jag bidra och lägga til låtar som inte finns i den banken än? Om jag tex ska byta dator så måsta jag ju börja om och lägga in alla skivor igen i den nya datorn och då vill jag kunna lägga till de skivor som det ej fanns nåt info på.

Jag suger på att förklara saker, speciellt när jag sitter på jobbet och har en massa folk som pratar runt ikring mej.

Hur skråen lägger man till album-info i iTunes som tex spår, artist till skivor man har som ej är tillgängliga där än?

Ursprungligen av jaargo:

själv nergraderade jag idag, buggen blir ju bara värre o värre ju mer man försöker titta.

Hur nergraderar man? Betyder det att man i "Updater 2006-01-10 mappen" väljer "Återställ" alternativet? Då försvinner alltså allt man har på iPoden.

Det var när jag uppdaterade som min iPod inte hittade musiken och vissa (de flesta) bilderna gick inte att visa och de som gick att se var två bilder i en! Alltså två bilder gick in i varandra. Allt ska finnas där, det är bara att iPoden inte hittar nåt pga skadad fil eller katalog.
Detta är en länk till en tråd jag skrev för några dagar sen om vad som hände när jag gjorde den nya uppdateringen:
http://www.ipod.se/forum/showthread.php?t=54175
Jag har som sagt inte provat att resetta och funderar isället på att bara lämna in den på garantin, för är en katalog skadad så är den väl.

Jag ska omformulera frågan,jag märkte att det går att läsa på två sätt:
Går det inte bara att resetta iPoden eftersom det är den det är fel på?

Jag trodda att Linux inte funkade på iPod video:confused:

Det går inte att [I]bara[I] resetta iPoden eftersom det är den det är fel på? Eller måste både iTunes och iPoden resettas?
En fråga till; om jag måste lämna den på garantin som är ett år, har jag då förbrukat garantin eller gäller den om det skulle hända nåt mer under garanti-året?

Tack för tålamodet!

Tack, men då försvinner ju all musik så jag måste lägga in allt på nytt.:(

OK, precis nyss när jag skulle ladda min iPod och öppna iTunes kom det upp info om en ny iPod uppdatering. Självklart uppdaterade jag. När jag hade installerat programmet och uppdaterat så hade min iPod låst sej. När jag skulle mata ut den från iTunes kom det upp en sån här rilig ruta där det stod "din iPod kan ej matas ut eftersom den används av ett annat program eller användare". Ni kanske känner igen det? Alltså hade den låst sej eftersom det inte gick att göra ett skit. Ni vet, även fast USB kabeln är inkopplad och displayen visar "Do not disconnect" så kan man fingra på klickhjulet så lyses displayen upp, men det dick inte. Det jag fick göra var att starta om iPoden. Jag gjorde det och sen bara för att kolla så att allt var OK så tittade jag om låtar var kvar och bilderoch så. Inte då!:mad: Ingenting fanns kvar. Jag kopplade in iPoden igen till datorn och då kom detta meddelande upp nerifrån högra hörnet på datorn i aktivitetsfältet (PC): "Filen eller katalogen \iPod_Control\iTunesDB är skadad och kan inte läsas. Kör programmet..." Naturligtvis var det mer än "Kör programmet..." men det där j£@%#¤ meddelandetkom bara upp ett par gånger och sista gången när jag skulle skriva ner det försvann det innan jag blev klar, men programmet var en massa STORA bokstäver. Jag har för mej att det började med ett "D". Vad skulle det vara för ett program:confused: .
Så fort jag kopplar in iPoden (har försökt flera gånger nu) så låser sej displayen så där så att den inte går att få upplyst men däremot går iPoden att mata ut nu. När den är inkopplad och man har iTunes igång visar den att ingenting har försvunnit, lika många MB som är använda är fortfarande kvar på iPoden. Det måste ju vara att filen eller katalogen är skadad som meddelandet löd. Men när man tittar på själva iPoden är den helt tom. Alltså den visar "Music, Photos, Video etc" det är bara all dessa listor är tomma.
Går detta att åtgärda eller är den förstörd och i så fall går det på försäkringen?

är det nån som har hunnit få repig display innan IS och allt annat som finns att få tag i? det har jag. repor fick jag så fort jag började använda den (ipod video). jag har inte skaffat nåt IS eller liknande än, men jag visstae inte att det fanns förens idag. jag har inte tänkt så mycket på det förut eftersom jag har ipoden i en mjuk påse som jag fick med min gamla sony minidisk. jag tänkte att det borde ju vara nog för att inte få några repor, men så f#% heller! nog tycker jag att man borde få med ett skydd (förutom den tajta fickan man får med ipod video) när man köper en ipod för 3000-4000 spänn eftersom displayhöljet tydligen måste göras av ett material som repar bara man tittar på det!:mad:
reporna är ju inte konstant synliga, men i vissa ljus och i vissa vinklar. min display är nästan dimmig nu av alla små-repor (som sagt i vissa vinklar och ljus) och ändå så har jag haft den i en skyddande påse. står det med stor varnigstext nånstans att "förvara inte din ipod i något mjukt material vad du gör för du blir det repor".
är det någon som känner igen sej och är det nån ide att skaffa skydd nu i alla fall, eller är jag kanske i fel tråd igen?:p

Ursprungligen av dremit:

Håller med... Detta problem må vara värdsligt, men låt det vara det då! Det betyder ju då inte underförstått att det inte är viktigt...? Problemet i fråga tycker jag själv är lite irriterande; exempelvis om du lyssnar på ett live-album då allting rent ljudmässigt sett är en enda låt och du då får en massa ensekundsmellanrum, så är detta i min mening aningen irriterande.
Det är bara min mening.

Skrivit på btw.

Det är precis det jag menar med denna tråd. Det kanske inte är så mycket av ett problem som det är irriterande. Med dagens teknik (det lät gammalt) borde det ju gå att fixa.

Varifrån drar man videos till iPoden? Gör man det från QuickTime Pro eller gör man det från den mapp man har videon i efter att man konverterat den så klart.
Laddade ner nya Superman returns teaser trailern som fanns att ladda ner för iPod så den borde väl redan vara konverterad till iPod format? Jagg laddade ner den från: http://supermanreturns.warnerbros.com/

Till alla er som inte bryr er om detta eller ser uppehållen som ett problem; skriv inte en massa skit som ni inte har något bättre för er! (uppenbart...)
Till er som faktiskt bryr sej; forstätt med det!

Kom igen nu allihop! Följ länken och skriv på för att få slippa dessa irriterande uppehåll mellan låtar som sitter ihop!
http://www.petitiononline.com/13421509/petition.html