Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
olovbag

olovbag

Medlem
  • Registrerad 2005-12-08
  • Senast aktiv 2012-08-31
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen olovbag har skrivit i forumet.

är väl så att ingen telefon är perfekt.. och det kommer nog aldrig att göra någon telefon perfekt för alla.. alla har olika krav.. jag kan oxå tycka att det är lite ynkligt dålig kamera främst därför att jag hade en N95 innan och har "lärt" mig att använda kameran rätt frekvent.. på helgerna när man hittar på nått kul är det alltid lika roligt att i efterhand kolla in bilderna från helgens kalasande..:)

tycker nog att det är lite förvånande eftersom Mac alltid varit duktiga och i framkant vad gäller multimedia och då framför allt bildhantering.. och när man då gör en telefon med kamera så väljer man att bygga in en så dålig kamera...

men det är bara mina tankar... det finns MASSOR med possitiva grejor oxå...:)

fråga: kan man inte se vilken tid ett specefikt sms är skickat??.. det är lite synd.. missade att jag fått ett sms och så läste jag det.. men kan inte se nån tidsstämpel?? eller är det jag som...??

måste hålla med föregående talare... jag har iof inte haft min iphone så länge men känner att jag kommer att bli "frälst" men har lixom ni andra blivit mäkta irriterad över att man inte kan använda blåtand som det är tänkt.. tex att skicka en kontakt till någon.. eller en bild .... och sen att inte kunna vidarebefodra ett sms`??? fick ett sms med en vägbeskrivning och skulle skicka den vidare till en kompis...gick inte.. OJ så utskrattad man blev när man försökte läsa upp sms ett i telefonen för honom.. så att han skulle veta vägen..

Ursprungligen av ftype:

...och vi som uppgraderade till 2.2 utan att veta nått om att Apple skulle uppgradera iPhones baseband - finns det nått sätt att nergradera det till 02.11.07? (har en iPhone från HongKong med sånt där-ena turbo-sim)

Nej finns nog inte det men gissar att 2.2 går att hacka snart den med

måste hålla med 8ightball... kameran på iphonen är skittråkig.. hade en N95 innan och den kameran kunde man ta RIKTIGT bra bilder med. kameran och blåtanden är väl det enda dåliga med iphonen.. men så mycket annat som är SÅÅÅ mycket bättre.. finns helt enkelt ingen telefon som är bäst på allt... än...

Ursprungligen av buppi:

Simkortsupplåsningen funkar om man använder sig av Pwnagetool för att uppdatera till 2.2. Tricket är att inte uppdatera basebandet i telefonen, vilket man kan göra med Pwnagetool (jag tror att default i programmet är att inte uppdatera baseband).
För övrigt tror jag att Rebel-sim är på god väg att lösa problemet med 2.2 och det uppdaterade basebandet.

tjena... jo jag såg att rebel-sim verkar ha fixat det hela ska kontakta dom på måndag när dom öppnar sin nya shop..:)... tills vidare får man köra fela kontant..

ok.. surt det gick bara inte att restora den med äldre ver. jag försökte säkert 10ggr och den gick en bit sen fick jag ett felmeddelande provade med två olika versioner ett antal gånger... till sist valde jag bara "restore" och då funkade det direkt.. men blev 2.2..:((((( bara att vänta på att det kommer nån hack då??? eller köpa rebellsim... ???.. hmmm

inget funkade så jag körde en återställning i itunes.. men då uppdateras även programvaran varför jag fick 2.2 i telefonen och då funkar det inte med mitt "extrakort" eftersom jag inte använder telia.... vad gör man nu?? går inte att installera 2.1 igen verkar det som :(.. nu är man lite ställd..

Ursprungligen av Sebbax:

Har precis samma problem - hojta om du får fram ngn lösning så gör jag detsamma!
Lycka till.

samma sak här.. kan man installera in 2.1 om man kört in 2.2....???

yepp.. har "återställt alla inställningar".. eller tillställningar..:) hihi..

fråga.... om jag vill återställa den i itunes.. installeras automatiskt nyaste versionen 2.2 då??.. kan man iefterhand lägga in 2.1 igen då.. eller är den låst till 2.2??

Ursprungligen av theplague:

Varför svarar du inte på det här?:

jamen hallå??..skrev i första inlägget

jag har provat att starta om telefonen provat att starta om springboarden och gått igenom alla tänkbara menyer

Jag har bara hunnit ha min iphone i nån vecka... är det vanligt att den krachar?? eller beror det på att man "leker" typ jealbreakar den... är det vanligt att den krachar när man gjort det??..

jag har inte installerat nått på flera dagar... får kanske återställa telefonen i itunes :(.. såå å jobbigt...

I morse när jag vaknade så hade inte telefonen ringt (alarm) så det blev lite panik jag kollar på telefonen och allt är som vanligt efter nån timme när jag tar fram telefonen så står det att springbordet har krachat (är jailbreakad) och att jag måste starta om springbordet, jag gör det och allt verkar vara frid och fröjd. men när jag klickar på "telefon" symbolen så får jag fram knappsattsen men "ring-knappen" är utan text och jag kan inte klicka på någonting och efter ca 10 sekunder släcks det ner och jag är tillbaka till menyn..????? jag har provat att starta om telefonen provat att starta om springborden och gått igenom alla tänkbara menyer..

om jag går in i telefonboken och väljer en kontakt den vägen så kan jag ringa ut, men jag kan inte slå in ett telefonnummer eller titta på mina favoriter o.d

nån som har nån ide??

jag har hittat filen och uppdaterat min telefon till 2.1 det funkar kanon.... simkortsupplåsningen funkar inte om man uppdaterar till 2.2....