Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Hamp3r

Hamp3r

Medlem
  • Registrerad 2005-12-29
  • Senast aktiv 2006-12-03
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Hamp3r har skrivit i forumet.

1

Tja.
Jag har fått problem med ipoden. Vid överförning av låtar, jag har lagt in nya låtar och filmer i itunes bibloteket, och nu när jag uppdaterar ipoden kommer det upp en ruta där det står följande:
"Det gick inte att kopiera till skivan "HÁMPUS IP". Ett okänt fel uppstod (-69)"
Sådär står det. Nån som vet vad jag ska göra?

tack på förhand // Hamp3r

Ursprungligen av petern:

Det är för att iTunes ser det nya systemet som en helt ny dator. Men du kommer väl inte att installera om din dator så ofta å andra sidan?

Nej nej de gör jag inte. Men jag tänkte bara om de fanns nån väg runt det.
Tack för hjälpen

Hej. Jag har sökt lite men hittade inget så skriv inte bara "sök"

Nu är de såhär att jag måste formatera min datorn, (jag har kvar alla mina låtar o filmer på en annan hårdisk.
Men när jag formaterade den sist. Så intesallerade jag Itunes, då är allt borta, de förstår jag. Men sen när jag la in alla låtar och filmer i itunes, och kopplade in ipoden, så radarades alla låtar på poden och sen kopierades in igen från Itunes.
Går de att slippa att överföra allt igen? genom att lägga nån backup o spara på den hårdisken jag inte ska formatera eller nått liknande?

Tack på förhand, Hamp3r

Ursprungligen av Marcus F:

ipod updater

Ok. men de går inte eftersom ipoden inte får kontakt med datorn.
Jag ringde ONOFF där jag köpte den idag. dom sa iaf att jag skulle komma in med den och så skulle dom skicka den till apple service eller nått sånt.

Ursprungligen av Darkis:

testa återställa ipoden igen,
dom kommer inte ta imot den på något reperations center med tanke på att detta är ett mjukvaru fel och limited warranty är för hårdvara

Förlåt om jag är dum men hur återställer jag den?

Hej.
Jag har en ipod video 30 gb. Och nu efter senastete updaten så startar den inte. Jag gjorde som man skulle allt laddades osv osv. sen när updaten va klar så stängdes poden av. Sen gick det inte att starta den!
Och nu går den itne att starta, den får inte kontakt via itunes, och det går inte att starta om den via meny+mittenknappen. Vad kan felet vara?

Tack på förhand

Min Ipod slutade funka efter jag uppdaterade den. Jag gjorde som man skulle, men när den va klar så slocknade den. Jag tänkte, de kanske ska vara så, men nu går den inte att starta. Den får inte heller nån kontakt med datorn, alltså kommer inte upp i Itunes. Det går inte att starta om den genom att hålla in meny och mittenknappen heller.
Vad kan de vara för fel?

1