Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Magnusalmgren

Magnusalmgren

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2004-12-01
  • Senast aktiv 2015-07-19
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen Magnusalmgren har skrivit i forumet.

1

Vad tror ni folk är beredda att betala för en ouppackad "Apple Watch 42mm Stainless Steel Case with Link Bracelet"?

Ursprungligen av p6jkf6tt6n:

Grattis!
När la du din order? Ser att du är ett gäng ordernummer innan mig.
Har beställt samma, eller likadan iaf.

Jag beställde 10 min efter kl.9 då Apple Store i UK var uppe. Det verkar som att just klockan med Link Bracelet ligger sent
för leverans i jämförelse med många andra modeller...

Äntligen kan man väl säga efter 5 veckors väntan...

Beställde en Apple Watch 42mm med link bracelet 5 min efter att preorder startade den 10 april. Någon dag senare var den cancelled för att sedan bli processing order efter någon vecka. Igår när pengarna skulle dras på kortet blev det något fel så jag ringde svenska supporten. Döm om min förvåning när killen beskriver att Apple inte tillåter att beställningar görs med hjälp av bl a Borderlinx från UK. "Så även om du uppdaterar din kreditkortsinformation så kommer inte orderna att släppas igenom av den anledningen..." Förklarade för honom att Apple ändrade policyn efter någon vecka kring detta och att många andra har kunnat och beställer på detta sättet. "Jag kan inte ta hänsyn till vad olika forum säger, utan vad Apple ger för instruktioner, och vi släpper inte igenom denna typ av beställningar.

Så nu 5 veckor senare står ordern på "Processing order" och inget händer. Vilken kovändning. De verkar inte på Apple ha någon gemensam syn på hur deras policy ser ut kring detta. Mycket märkligt.

Så ex NETGEAR RangeMax Dual Band Wireless 300 Mbps 802.11n (draft 2.0) skulle klara biffen?

Vi är ett kontor med 4st användare där vi använder ADSL 8 Mb tillsammans med Airport Extreme. Problemet är när någon lägger upp något på ftp eller web så låser det övriga användarnas nedladdning. Det verkar som att all bandbredd används till den som laddar upp. Övriga personer får snällt vänta på att uppladdningen ska blir klar.

Finns det någon inställning i Airport Extreme som gör att man kan gå runt detta eller är
det ett problem som är välkänt?

Hälsningar
Magnus

Samma här. Fick idag helt plötstligt problem med att koppla in min Externa Eizo 24tum. Kör på samma upplösning som mac:en. Suck.

Härligt. Nu funkar det för mig också. En undrar dock; påverkar detta sättet att koppla upp sig hastigheten? Vinner man i hastighet att istället använda Globetrotter eller Launch2net?

Har samma problem. I centrala Stockholm är det sällan problem. Men i bostaden i Åkersberga har jag nästan högsta mottagning ett tag, sedan "dippar" mottagningen till noll och ett felmeddelande dyker upp.

Läste någonstans att program som Summerboard kan ställa till det vilket gjorde att jag avinstallerade programmet. Efter att ha studerat mottagningen nu på morgonen tycker jag att mottagningen hålller sig alltjämt på en hög nivå. Jag hoppas på det.

Har låst upp med AnySim och har version 1.11 vilket annars funkar utmärkt.

För min del så följde jag ifuns anvisningar för 1.02 fast hoppade över steg 1-8.
Undermapparna i Mappen services ersatte jag. Misstänker att det hände något med
just services mappen. Och. Japp. Telefonen har startats om på alla dess viss.

Har problem att få program att synas i springboarden efter uppdatering till 1.11!

Jag har dock lyckats med att få allt att fungera med AnySim och hade ett tag en helt fungerande Iphone.

Efter installation av Swephone för 1.11 så får jag inte in program i springboard. Itunes-ikonen ligger högerställd längst ned och således helt svart till vänster. Jag lyckas lägga in program från Cyberduck och från iNdependence men det dyker inte upp några ikoner på springboard.

Har någon nått tips om hur man ska gå tillväga? Känns som att Swephone pajade någon fil under installationen. Har testat att från iNdependence installera om SHH... men det hjälpte inte.

Har själv liknande problem som mr.soft. Jag har dock lyckats med att få allt att fungera med AnySim och hade ett tag en helt fungerande Iphone. Efter installation av Swephone för 1.11 så får jag inte in program i springboard. Itunes-ikonen ligger högerställd längst ned och således helt svart till vänster. Jag lyckas lägga in program från Cyberduck och från iNdependence men det dyker inte upp några ikoner på springboard.
Har någon nått tips om hur man ska gå tillväga. Känns som att Swephone pajade någon fil under installationen. Har testar att från iNdependence installera om SHH... men det hjälpte inte. Hmmm.

1