Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
FRiDG3

FRiDG3

Medlem
  • Registrerad 2006-03-31
  • Senast aktiv 2006-06-28
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen FRiDG3 har skrivit i forumet.

1

Jag har även märkt att om man sitte roch pillar mycket i menyer fram å tbx när batteriet är fulladdat så blir det som Melo säger att batterinivån kan sjunka till 80% efter 20 minuter, men om man sedan låter den ligga och spela musik en timme utan något pillande så är nivån på 100% igen

Det är väl bara att du installerar SP2 då om det nu skulle vara så att det inte funkar.

Jorå, jag har, jag var så jävla snik när jag köpte den, men jag ser det inte som ett problem, har ordnat en smart spellista i itunes, så ipoden synkas med mina bästa låtar, och batterierna räcker ändå inte så länge att det behövs mer än 1GB.

Ja, så gjorde jag typ 5 ggr innan jag började använda den "normalt" dvs, plugga in den i datorn och ladda en liten stund, en halvtimme i taget typ.

Jag har manuell synkning, och jag har testat utan något bibliotek i iTunes också.

Jag har testat lösa mitt problem med att resetta iPoden, men det gick inte...

När jag stänger av iPoden och sedan pluggar in den till datorn, så ska ju iTunes se playcount och betyg som man har satt via iPoden, men min iPod verkar itne "komma ihåg" vad jag satt för betyg samt hur många gånger en låt har spelats, lite trist med tanke på att en del spellistor blir obrukbara då. iPoden är ca 1 månad gammal och det har funkat förut med betyg och playcounts.

Tacksam för svar.

EDIT: Jag har kommit fram till att det inte är iPoden som felar, eftersom om jag stänger av den när jag nyligen satt betyg och sätter på den igen så finns betyget där, men när jag pluggar in den till datorn så verkar iTunes ta bort betyget, sen finns det inte på iPoden när jag pluggar ur den ur datorn heller, har även testat installera om iTunes nu, ingen skillnad.

Funkar det med autosol? Nån som testat?

"Available in any color as long as it's white"
Jag fick min nano igår, 36h efter beställning, med gravyr.

1