Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
_pojke

_pojke

Medlem
  • Registrerad 2006-04-18
  • Senast aktiv 2020-11-15
  • Antal inlägg 135

Foruminlägg

De senaste inläggen _pojke har skrivit i forumet.

Ursprungligen av BlackSmp:

Jag misstänker att det är så.... Lite synd men förklarligt

Någon som har testat hur "smart" rörelsesensorn funkar med hue? Vilka möjligheter har man med den, kan man skapa mer avancerade scenarion?

Ursprungligen av reboot81:

Det funkar (mycket bra!), men Plex på ATV4 är en nedbantad/avskalad version jämfört med "vanliga" Plex. Sämre filtreringsmöjligheter osv. Man loggar in med mail/lösen och servern dyker upp.
Utvecklarna skrev i förrgår: …we raced to download the new Xcode and read the developer documentation. Our immediate goal was to be on the platform at launch, which means we didn’t have much time.

Plex har ett stort momentum med frekventa uppdateringar så det ser lovande ut. Frågan är om Plex får stöd för Siri.

funkar mycket bra?!
vilken typ av nas använder du då?
Inget lagg, lirar smidigt utan en dator som brummar?

Hur funkar ATV 4 med en nas + plex?
någon som testat eller har koll?

Fick inte 15" modellerna nya processorer ?! Broadwell flyttade väl in nu?

Citerar " andas " rakt av, I år blir det nog en ipad!

Och jag har bytt ut zyxel mot en Extreme, gick genom den upp från 7-10 mbt/s trådlöst till 17-22 mbt/s trådlöst !
Dessutom bättre räckvidd och inget krångel med att ställa in portar för Ps3 o liknande.

apple <3

Det började tidigare i våras ja , men då hade jag inte ae utan en zyxel router , där gick hastigheten också ner sig och de gick inte längre lira spel online , så då köpte jag ae , men nu är det fastslaget att det är zyxel modemet ( 660h F1 triple play ) som är boven , så tänkte slå till på ett dlink modem idag, nångon som vet hur dlink och ae funkar tillsammans ? Och telias "gateway" vill jag inte betala 29 i månaden för , och sen har Hannes hört att folk har haft problem då den är en router i sig .

Ursprungligen av pemala:

Med anslutning till Telia ADSL 24 funkade min AE klockrent i 11 månader. Har 4 olika Macar (varav en med både Windows och OS X), 4 iPhones (3,3G,2x4), 1 iPad, 1 PS3, 1 AirPort Express och 1 LaCie HDD anslutna normalt. Sedan 2 månader går AEn "ner sig" efter kortare eller längre stund så att internethastigheten blir jättelångsam eller att den hänger sig helt. Direkt via kabel från det gamla Zyxelmodemet får jag fortsatt full hastighet. Prövat alla former av omstarter, ominstallationer, uppdateringar och till sist även fått AEn utbytt till en helt ny men efter ett tag upprepas exakt samma prroblem varför jag börjat misstänka att det finns nån sorts inkompabilitet som korrumperar. Kan AEn gå ner sig efter att Telia lagt till VDSL2-möjlighet? Fast det borde väl inte göra nån skillnad på vad modemet levererar vidare? Någon med liknande problem? Teorier?

Har exakt samma problem, felsök med hjälp av apple support på telefon och kom fram till att det är zyxel som spökar, är ett zyxel 660 triple play, det är helt enkelt värdelöst tillsammans med AE, så sitter o letar efter ett nytt modem, någon som har förslag på ett stabilt och AE kompatibelt Modem?

Upplever ni att hastigheten , trådat, mellan tex, macbook -> airport extreme -> ps3 är bra, köra filmer igenom tex?

Ursprungligen av illerG:

Jag har inte gjort någon speciell inställning med varken APE eller PS3 på Comhem 100/10 och har varit uppe och nosat på 60Mbit ner.

Det funkar med andra ord väldigt bra för dig ?! Inga problem o lira online?

jag livar upp tråden igen, är nämligen påväg att köpa en airport extreme då ja behöver en ny router, står mellan den och en linksys e4200..
men alla andra mac prylar man har funkar klockrent därför lägger jag min tillit på en APE.

Hur funkar det för er med APE och PS3? lika bra trådat som otrådat?

Ja vet inte om du måste ha jailbreakat men när jag uppdaterade så höll jag inne shift o klickade på återställ, därefter kunde jag välja den os filen jag tidigare tankat, ( ios4.0) från iclarified, återställd och uppdaterad!

Jqg har hittat en lösning nu, tankade ner cyberduck , ssh,ade in i telefonen , ändrade namn på iconerna så att dom nu heter exakt som apparna gör, vips! Funkar :)! Tack för all hjälp!

Okej, kanske jag kan göra samma med illumine då'? Jag kan visserligen googla om ssh o lägga in apparna den vägen, men orkar su berätta är ja tacksam! Illumine är nr1 tackar!

Jag testade med suave, de ser helt ok ut, men fortfarande är dom "ordinarie" apparna såsom kamera , väder, almanacka osv oförändrade..... Ha du sett något preliminärt datum för illumine för ios4?