Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Qmaster

Qmaster

Medlem
  • Registrerad 2006-04-26
  • Senast aktiv 2013-11-29
  • Antal inlägg 62

Foruminlägg

De senaste inläggen Qmaster har skrivit i forumet.

Kan man få itunes att synka (addera) antalet spelningar på alla låtar i biblioteket med de som finns på iPoden?

Jag kör Flight Simulator X i Windows XP på min iMac (intel core 2 duo 2,16GHz, 2Gb ram och ATI radeon X1600).

Problemet är att jag måste ställa ner grafikinställningarna väldigt lågt för att det skall flyta på. Jämfört med när detta spelas på min kompis bärbara HP i Vista med ungefär mostavatande prestanda är det rena katastrofen. Finns det något jag kan göra eller är det grafikkortet som är för klent? Har för mig att det inte går att byta?

Ja jag sitter i ungefär samma sits. Jag spinner vidare med lite frågor om du inte misstycker
Jag installerade oktoprep och uppdaterade till 1.1.2. Jag laddade sedan ner jailbreakpaketet till 1.1.2. Men det fungerar inte. När jag försöker klicka upp filen som heter osx i just OS X står det bara att den inte kan komma åt jailbreak.jar eller något i den stilen. När jag försöker med filen "windows" i XP blippar bara ett fönster upp och försvinner lika snabbt.
Så jag laddade hem "uppdateringen" till 1.1.1 och "bakåtuppdaterade" touchen. Jag jailbreakade den på jailbreakme.com. Men nu får jag ett felmeddelande när jag försöker ladda ner oktoprep.

Så om någon har en lösning på något av dessa problem får ni gärna hjälpa mig. Känner på mig att andra måste ha haft liknande problem.

Ber om ursäkr ifall jag snodde din tråd:tveksam: //Victor

Okej, jag tror vi kan sammanfatta det hela som så att OS X kommer leva kvar flera år till. Angående kattnamnen så kan vi med största säkerhet säga att de har ett gäng nya namnserier att hoppa på om kattorna skulle sina. Tack för alla fantasifulla förslag btw:p

Tack för en mycket bra förklaring:)
Och en liten följdfråga: Vad gör apple när "alla kattnamn är använda"? Själv kommer jag bara på Lion, vilket ju visserligen är "djurens konung" som ju borde innebära en riktigt maffig uppdatering.

Diskussionen kanske har varit uppe förut, men har inte hittat något så nu frågar jag er.
Hur många versioner av OS X tror du kommer? När kommer OS XI (OS 11), eller kommer det överhuvudtaget? Vilka uppdateringar krävs för att man skall ta ett så stort steg? Ja ni fattar nog vart jag vill komma;)

Förlåt om jag skenat iväg för långt:p

aejt: Tusen Tack Efter ett par timmars slit och febrilt letande har jag äntligen förstått mig på det här! Har fått in iPhone appsen och fått dem att fungera som de ska Nu ska jag ge mig på NES. Tusen och åter tusen tack!!!:)

Kanske ställde frågan konstigt? Tycker det verkat som att detta steg varit självklart för de flesta andra eftersom jag inte kan hitta något direkt svar på frågan när jag söker. Men jag är mkt tacksam för hjälp!

Nu har jag har jailbreakat min touch med touchfree, eftersom iJailbreak strulade för mig. har installerat NES och skall nu lägga till s.k. ROM´s. Som jag har fattat detta skall jag göra det via SSH (det gäller väl även för andra apps som jag laddat ner på datorn och vill ha in i touchen?). Tror jag har fattat ungefär vad SSH är, men inte mycket mer än så. Med andra ord hur gör jag? behöver jag någon sorts klient eller program för SSH? måste jag ha endel tidigare kunskaper? Ja, förklara för nybörjaren vad hans nästa steg blir helt enkelt

Kanske en dum fråga, men vilket är bäst av touchfree och iJailbreak? Är det någon skillnad? För jag kan väl löra touchfree i windows på min intel-iMac om det nu skulle vara bättre än iJailbreak?

Goddagens. Jag har brukar spela bl.a. ms flight simulator X i windows xp på min iMac. Skriver rakt av lite specifikationer (är inget geni när det gäller hårdvara).

Processor: Intel Core 2 Duo 2.16 GHz
Ramminne: 2st DDR2 SDRAM 512 MB 667 MHz
Grafikkort: ATI Radeon X1600

Det är väl vad jag kan komma på som påverkar grafiken i första hand. Det är nämligen så att min dator inte orkar med de spel jag spelar (fsX och Call of Duty i första hand) utan går väldigt hackigt när jag ställer in grafikinställningarna högt. Nu undrar jag vad som behöver uppdateras för att den skall orka med bättre grafik. Har fått ett eventuellt erbjudande om att uppgradera till 2gb i ramminne för ett bra pris. Kommer detta att hjälpa eller skall jag satsa på något annat?