Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
LTPOWER

LTPOWER

Medlem
  • Registrerad 2006-05-25
  • Senast aktiv 2007-06-03
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen LTPOWER har skrivit i forumet.

tja, när jag ska konvertera mina dvdfilmer till ipoden använder jag först DVD decrypter och sen videora, men när jag skulle konvertera filmen Gustav två så fungerar det inte.. Videora påbörjar konverteringen som vanligt och så, men när den kommer till 100 % så stannar den inte utan fortsätter att arbeta liksom, den blir aldrig klar.. är det så att filmen kanske är kopieringsskyddad på något sätt eller är det något annat fel?

skulle gärna vilja ha tips på något annat bra program att konvertera med, som är GRATIS..

Hej, jag skulle vilja köpa ett music card, men är enda stället att köpa från apples henmsida? finns dom inte på apple center?

Hej, jag vet inte om det här är rätt tråd att vända sig till, men jag har ett allvarligt problem.

Jag har en ipod video 30 gb.

Det är så att när man spelar en låt/ljudbok står det ju längst ner volym/hur långt som spelats/hastighet/bildmaterial/ med mera. alltså funktioner man bläddrar mellan.

men det är så att för mig står det nu på malla dessa funktioner hastighet- normal. det är alltså omöjligt för mig att se var i låten jag befinner mig eller se bildmaterialen på helbild..

Detär knasigt, är det någon som vet vad jag kan göra eller har råkat ut för detta?

Jag laddade ner programet, men det stod att det bara gick att texta fem minuter annars behövde jag köpa programmet. finns det något annat sätt, gratis?

Tack! Men var får jag tar på programmet?

Var kan man få tag på ett sådant skydd osm du beskriver? bestskinsever.

vad är handbreak och hur ska jag gå tillväga då? Finns det möjligtvis en guide?

Ursäkta, jag har lite mycket att tänka på just nu, men konstigt nog så tänker jag inte alls.

Men jag förstår fortfarande inte varför när jag på iPoden går in på "Musik" och sedan på "spår", då borde ju bara musiken visas, inte podcasten. eller?

Hej, jag har en iPod video och har lagt in diverse DVD-filmer. Jag har dock inte lyckats få dom textade, jag har använt DVD-dekrypter och har då ställt in på att jag ska ha engelskt ljud(om inte svenska finns) och svensk text, men texten kommer inte med. Någon som vet hur man gör?

Hej!

Jag har en iPod video som jag ägt i någon månad och trots att jag använder ett silikonfodral blir det fula fläckar/märken på iPoden, är det någon som vet hur man på bästa och enklaste sätt rengör sin iPod, utan risk att förstöra den på något sätt.

Jag funderar på att köpa ett iGlaze, men har läst att klickhjulet inte fungerar optimalt då, har jag rätt? Är det värt att köpa?

Jag har nu kommit på hur jag ska få det att inte längre vara bara en ända röra, genom att i sökfältet sätta ett mellanslag kommer det upp ett fält där man kan välja mellan att visa musik, podcast, video, ljudböcker osv. Men jag tycker fortfarande att om man i iPoden går in på "Spår" borde man inte se alla podcastavsnitt, bara musiken, eftersom att man trots allt går in på "Musik, spår". Eller?

Hej, jag vet inte om mitt problem finns diskuterat i någon annan tråd. I så fall skulle det vara vänligt att bara länka dit.

Men i alla fall, mitt problem är att jag prenumerarar på några podcasters, vilka några av dem består av upp emot 100 avsnitt. Dessa kommer ju då också med under "Bibliotek" i iTunes, vilket jag finner lite irriterande när det finns en rubrik under som heter "Podcaster". Jag skulle helst vilja att dem bara låg där.

Går det att ordna?

Det skulle i alla fall ha varit bra om iTunes varit uppdelat i video, podcast, musik osv, osv i stället för att ha allt i en enda röra.

Tack

Jag har ett problem, det är så att mina ljudböcker är uppdelade i en massa filer och eftersom att det inte går att organisera mappar, en mapp för varje bok, försökte jag slå ihop alla mp3-filerna till en, men saken är den ärr hur noggrann jag än var hamnade inte kapitlen i rätt ordning, någon som kan hjäölpa mig hur jag ska kunna organisera upp allt?
Just nu ligger alla bara huller om buller under "Ljudböcker".

Tack