Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Oneplus 6 är marknadens bästa Android

Den är inte utan brister, men Oneplus 6 är en så suverän helhet att den utan problem seglar upp som min absoluta favorittelefon sommaren 2018.

Oneplus 6 är Android-marknadens bästa

Det är imponerande att se vilken resa Oneplus har gjort på bara några få år. Från att ha varit en kaxig uppstickare med kaxiga specifikationer men något tveksam helhetskänsla har telefonerna undan för undan blivit bättre, både sett till design och konstruktion men även mjukvaran.

Det senare är den absolut trevligaste nyheten med Oneplus 6. Under mina två veckor med telefonen har jag inte stött på en enda funktion, meny eller annat som orsakat mig huvudbry. Med det sagt finns det saker att kritisera. Att telefonen saknar certifiering för vatten- och dammtålighet enligt rådande IP-standard är en tråkig miss, även om Oneplus 6 faktiskt ska tåla mycket av det denna certifiering anger.

På vissa håll har ansiktsavläsningen kritiserats för att kunna knäckas med utskrivna fotografier. Jag har inte lyckats lura den med högupplösta fotografier på en surfplatta, men den här funktionen är till för bekvämlighet och det är endast så den har marknadsförts av Oneplus. Om du premierar säkerhet över bekvämlighet bör du istället förlita dig på fingeravtrycksläsaren.

Sett till helheten var det länge sedan jag var så här nöjd med en telefon. Mjukvaran är en rasande snabb och ren version av Android som jag föredrar över alternativen, kameran är imponerande bra och i vissa situationer bättre än konkurrenterna och den blixtsnabba snabbladdningen har räddat mig i flera situationer redan.

Att vi får allt detta, brister till trots, för halva priset av vad vissa konkurrerande flaggskepp kostar gör bara saken ännu tydligare: det här är det bästa Android-köpet du kan göra just nu, och faktiskt en av de allra bästa telefonerna på marknaden.

Kommentarer
33 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.