Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
parvenu

parvenu

Medlem
  • Registrerad 2002-05-19
  • Antal inlägg 31

Foruminlägg

De senaste inläggen parvenu har skrivit i forumet.

OK! det löser ju det problemet (att jag inte ens behöver pröva)

über-amatör fråga, kan en påg utan kunskap om hårdvara utan problem sätta in den i det nedre facket och köra både CDR driven och SuperDriven, samtidigt. CDR driven är ju snabbare på att bränna CDR/CDRW och man vill ju inte slita på SuperDriven när man rippar CD>MP3 etc.

jou mattan du har helt rätt, jag missade den detaljen, visst var det en SuperDrive jag ville ha, när jag köpte min fanns det dock ej som alternativ att ens få combo driven utan det var antingen SuperDriver eller bara CD brännare.

Jag hittade detta på Macoteket, kan detta vara rätt model tro?

http://www.macoteket.se/items.cgi?type=item&cathegory=49474&grou p=normal&stamp=1026861379&extended_info=230991

Tack för hjälpen

[ 16 Juli 2002, 23:57: Meddelandet ändrat av: parvenu ]

Jo. Jag köpte en dual 1ghz Quicksilver med CDR driven istället för DVD versionen för att jag inte trodde jag skulle ha någon nytta av den och nu ångrar jag mig super mycket och frågan är, kan man hittade den exakta DVD driven som Apple använder sig av i de senaste G4orna någonstans så att jag bara kan byta ut min CDR drive, och i så fall, vad är modelen och kommer jag att stötta på några problem?

trors det att man ska kunna köpa gforce4 ti löst (bulk/retail)? har dålig koll på om hur sånt funkar. jag har själv ati i min dual 1ghz men ville ha ti som då inte fanns.

Ojoj, låter som man tar en risk eller? Jag vill bara ha spelet

denna kontrol är så primitiv och så o-apple den bara kunde vara, ser ut som en fyra år gammal minidisc kontrol, usch! näe jag klarar mig utan

(för att inte snacka om den fula väskan...)

frågan är om man vågar installera real playern, kommer ihåg när jag la in det på min gamla pc, den helt och hållet våldtog windows. finns ingen sämre än real, men tyvärr har ju flera stora hemsidor (aftonbladet etc.) filmklippen i just detta format, men hade inte varit för det så hade man aldrig använt den.

ja ingen högklassifikerad fråga men hur slår man på ident i os x?
från vad jag har hört är det avstängt från grunden.

nå nu är jag inte kass på terminal utan jag kan det inte överhuvudtaget, men hoppas att det finns en enkel lösning.

:rolleyes:

använder Ircle med Acid Jazz, funkar bra men är grymt rörigt. till PC regerade IrcN och ingen klient till Mac kommer upp dess standard, dvs om BitchX inte finns i OS X version...?

Över gick från Mac till PC för inte så länge sedan och FTP program till Mac är tyvärr som att gå tillbaka 5 år i utvecklingen. Finns ingen klient med t.ex. status fönster (och full site command hantering), eller FXP. Jag har provat dom flesta (Transmit var OK) och den enda som funkar någerlunda bra är Captain FTP, som också är freeware (såvida du inte ska använda den för ditt företag), enkelt att bara dra mappar direkt till skrivbordet.

En annan sak på ämnet, finns det någon FTP client till Mac som kan se Windows länkade mappar, (mappar som slutar med .lnk), har inte själv hittat någon...

[ 07 Juli 2002, 00:47: Meddelandet ändrat av: parvenu ]

ok la in 10.1.5 på min dual 1ghz idag och har nu crashat den för första gången. jag hade den igång som vanligt och gick och kollade på tv, när jag kom tillbaka var den i sleepmode så jag slog på den och boom, massa skum unix prompt grejs som inte jag fattar med starten "unable to resolve to kernel" eller något i den stilen, sten död, usch!!

Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: - Martin -:
Steve var helt lyrisk när han berättade om Smart Playlist...

han var ju helt lyrisk hela tiden till och med när han berättade att man kunde skicka filer iChat