Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
antn0833

antn0833

Medlem
  • Plats Vännäs
  • Registrerad 2008-01-10
  • Senast aktiv 2011-06-07
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen antn0833 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av kia2:

2.0.2 är nu tillgänglig från blog.iphone-dev.org | Good Morning!

Jag tänkte nu uppgradera min iPhone 3G till firmware 2.0.1. Men jag hittar inte någon inställning/instruktion som hindrar iPhone från att det nya firmwaret uppgraderar baseband. Kanske hindras detta per automatik?

Någon som vet?

I expert mode (pwnage tool 2.0.2), under fliken general är enable baseband update urbockat per default,!

jag återställer nätverksinställningarna och startar om mobilen men ändå finns inte det där alternativet :S tusan också

den inställning under inställningar>allmänt>nätverk, som gjorde det möjligt att byta apn är helt borta i firmware 2.0! undrar hur man får den tillbaka,

har läste på [iPhone] Edit Edge Settings under Firmware 1.1.4 and 2.0 att man skulle ladda ner (från /system/library/carrier bundles/att_usa.bundle) en carrier.plist fil från telefonen och lägga till "<key>AllowEDGEEditing</key><true/>" och vips skulle det funka. men icket :/

någon som har samma problem som jag, och kanske till och med löst det hela?

får inte programet att starta, måste det köras under 10.5

http://www.tuaw.com/2008/04/28/muxo-adds-soft-subtitle-support-for-iphone/

Tydligen ska det vara möjligt att slippa koda in undertexterna i filmerna man vill se på iphonen utan nu ska man som i tex vlc bara lägga in den på nåt vänster. fattar inte riktigt.

Om någon förstår bättre än jag den få förklara för mig ifall muxo är ett program till macen eller till iphonen?

Ursprungligen av Simon Blommegård:

Ja, precis så enkelt är det.

Liten fråga, varför vill du tvunget köra med ditt turbo-sim?
Om du vill det är det ju bara att sätta i och använda det.

eftersom mitt andra simkort är sönderklippt känns det jobbigt att beställa ett nytt bara den simpla anledningen. men då gör jag väl som det ovan förklaras:

kastar turbosim
uppgraderar till 1.1.3 (eller måste man restora?)
kör ziphone

Har förstått att det finns olika sätt att uppgradera och har inte hittat nåt direkt svar på min fråga som lyder; vilken guide ska man använda?

jag vill fortf kunna använda mitt turbosim, vill inte använda gunlock

du bör nog inte uppgrader till 1.1.3 då det inte finns någon almän lösning på jailbreak-problem. (detta släpps efter SDK-releasen har jag hört)

Jag har haft problem med att komma åt min iphone via ssh så länge jag har haft den. Idag fick jag veta att detta var eftersom ajg både kryssat i rutan "install SSH" när jag jailbrekade 1.1.2 förut, och dessutom sen installerade OpenSSH ur installer.app. När jag avinstallerade OpenSSH ur instaler.app så krashar SSHapplikationen jag har på telefonen när jag ska starta. har prövat reboota men funkar fortf inte.

så nu funderar jag på att återställa telefonen och göra om hela processen på nytt utan att klicka i "install SSH", men eftersom FW 1.1.3 är släppt förstår jag inte hur det ska gå till när man ska uppdatera från 1.1.1 till 1.1.2.

Är det någon som har lösningen på SSH-problemet eller någon som har en bra guide (kommer inte in på hackint0sh då detta är fruktansvärt segt now a days) för att återställa 1.1.2 nu när 1.1.3 är släppt?

tacksam för svar

det är inte bekräftat att det fortf funkar med turbosim eller liknande metod. dessutom har man ej lyckats hitta en metod för att jailbreaka och aktivera telefonen ännu. så håll i hatten innan du köper något.

edit: tänkte inte på vad jag svarade på, fixen fixar såklart ifall youtube inte funkar alls, vet ej om det fixar mail-problem. sorry

Ja, om du lägger till i.unlock.no som source i installer så finns det en youtube-fix som du kan installera. hade samma problem och nu funkar allt klockrent. (fixade det i går)

1