Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Happy75smile

Happy75smile

Medlem
  • Plats Solna
  • Registrerad 2012-03-25
  • Senast aktiv 2012-08-27
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen Happy75smile har skrivit i forumet.

Jag har uppdaterat både till iPhone 4s och nya iPad 64gb+3G och upplever att den hitta 3G nätter bättre och lite kvickare. Mest märkbart var nog från 5.0 till 5.1 där hela telefonen upplevs lite snabbare.

Har inte märkt att det blir sämre batteri tid alls.

Jag brukar använda tune in app för lyssna på radio. Gratis.

Eller om du har någon kompis som har telefon med funktion internet delning så kanske du kan få internet via den och få iCloud att fungera.

Så klart det fungera. Det är så jag gör nu. Sim kort funktionen är upp till dig när du vill lägga in ett kort så finns det den möjligheten.

Det finns program simundervisning kan göra överföring via din Google chrome eller firefox med wifi. Då behöver du inga sladdar. Ladda ned oplayer spelar son är musik samt video spelare som tar nästan alla format och e gratis. Med den för jag över musik eller video och kan göra playlist med.

Du är säker du inte dela din plats information? För med den så suger den batteriet. Bäst är hålla ned home knappen ett par SEK så dyker det upp program du har startat i bakgrunden och stänga av programmen. Det kan hjälpa. Om du upplever att det är fel på telefonen skall du reklamera telefonen. Då är det 0 kr i självrisk. Tar du det på garantin måste du betala självrisk.

Har du använt dig av original usb kabel? Jag har stött på om jag ta kopior av kablarna och försöker ladda telefon så laddas den inte. Varken med dator eller väggen. Den kabel fungera säkert jättebra med iphone4 men garantera inte att det fungera med iPhone 3GS. Det är min personliga erfarenhet. Så du måste testa medlen kabel som du är säker finger med iPhone 3GS. Helst original kablar från Apple.

Då har jag fått fodralet idag. Tog knappast 1vecka för leverans!!
inkl frakt var det ca 46 dollar dvs knappast 350kr.
Detta skal är med baksida. Kvaliten är mycket bra. Bättre än targus och belkin märket. Har varit på flera butik innan detta köp för att kolla och tog en risk när jag beställde fordralet eftersom man inte sett detta fodralet live..
Och det finns många färger.
Och viker man över fodral till andra sidan bulla den inte så mycket som för snart cover.
Och har lås och lås up funktion på detta fodral. (magneter)
Ipad 3 anpassad.

Nackdel - den del som man haka sig fast iPad på baksidan måste man trycka i lite extra annars kan den åka av så man får göra om det. Troligtvis för den är ny.

Jag läste idag på prisjakt att det finns massa rapporter om skärmproblem med nya iPad. Någon av er som stött på det?
Skärmproblem i nya Ipad | Prisjakt Pryl

Senast redigerat 2012-04-19 20:49

Nu beställde jag en odoyo fodral från Odoyo AirCoat Folio Hard Case for The new iPad - MobiMega MobiMaxx

Med frakt för 46dollar dvs ca 300-350kr vilket är ok.
Har hört bra omdöme för den. Får se ifall den är bra när jag får den

Hej!

Den kabeln som man får med till iPhone eller iPad är ganska kort. Jag fundera på köpa en förlängningskabel på ca 2 meter för att kunna utnyttja iPad även under laddning. Min fråga är kan man köpa vanlig usb förlängningskabel som är anpassad till datorn eller krävs det speciella kablar? Någon som vet var man skall köpa det någonstans?

Med vänlig hälsning,

Binh

Kana det beror på du har på plats notifisering? För den kan dra extra ström samt se över ljudstyrkan på din iPad

Hej!

Min familj erhåller 4 iPhone och 1 iPad och våra kablar är lite överallt. Min fråga är ifall någon har testat sådana trådlösa laddningstationer? Några ni rekommendera?

Hej!!

Någon som lyckats se svenska eller amerikanska tv på iPad?

Någon som testat ELGATO EYETV MOBILE TV FOR IPAD 2 USB - Se på tv på din iPad2! | Dustinhome.se ?