Sledde

Sledde

Medlem
  • Namn Sledde
  • Registrerad 2015-05-24
  • Senast aktiv 2021-08-22
  • Antal inlägg 344

Foruminlägg

De senaste inläggen Sledde har skrivit i forumet.

”Utvecklarna Innersloth har utlovat en kommande uppföljare alldeles nyligen.”

Enligt feber så kommer det inte en ny version utan mer innehåll i detta istället:
https://feber.se/spel/among-us-2-skrotas-/416...

Ursprungligen av zinned:

Ni skriver följande i artikeln :

Stödjer iOS och HKSV numera 2K-upplösningen? För i iOS 13 så fanns endast stöd för 1080p.

Jag undrar också ifall ni har testat/undersökt hur aktivitetszoner fungerar med systerkameran Pan & Tilt? Den kan ju följa ett objekt som rör sig och med det så ändras ju utsnittet som aktivitetszonen baseras på.

Aktivitetszonen i HomeKit är statisk, så flyttar du kameravilden så kommer zonen att ändras. Och har du kameran kopplad till HomeKit så kan man inte lägga till någon aktivitetszon i eufy-appen, så jag vet inte hur det hade fungerat där.

Hade gärna sett en recension/jämförelse på olika nätverk med homekitkompabilitet.
Exempelvis eero och linksys velop.
I övrigt en bra lagom lång resention 👍🏻

Ursprungligen av zinned:

Det finns det. Under 2018 drog de in 500 miljoner dollar bara på iOS (obs! spelet släpptes i mars 2018, så inte ens ett helt år) och under 2019 hade de en reveue på 1,9 miljarder för Fortnite över hela linjen. Det ska ses i ljuset av att Epic drog in 4,2 miljarder dollar som helhet 2019.

Kort sagt, att de agerar som tolvåringar i bråket med Apple och Google är dårskap. Inte bara framstår de som infantila, utan det drabbar även användare som nu inte kommer kunna spela spelet och det som är viktigast för dem själva - pengarna - kommer att utebli i stor omfattning, om de inte lägger om kursen.

Det är ju inte lite pengar de drar in, och mer o mer tycker jag strålkastaren riktas mot epic som överlagt gjort detta för att provocera och de visste utgången. Jag tror inte användarna som blir oskyldigt drabbade tycker att det är en speciellt rolig fajt. Tror det hade varit bättre att de hade höjt priset rejält på App Store och snyftat ut om hur elaka Apple är istället. Nu ser de bara ut som giriga barnrumpor som inte va nöjda med flera hundra miljoner dollarz utan tvunget behövde mer.

Frågan är hur deras stolthet är, kommer de kunna ta tillbaka allt och krypa tillbaka till Apple eller kommer de lida igenom ett par års rättegång? Kanske skyller de på att alla fans vill ha ett slut och få tillbaka spelet till App Store, så att de själva kan godhetssignalera när de egentligen tvingas tillbaka för intäkterna.

Undra hur mycket Epic kommer förlora på detta? Vet inte om det finns några uppskattade/verkliga siffror på intäkterna de har från App Store.

Varför så mycket elektronik? En jäkla massa för en relativt enkel sak. I en iPhone så är det ju bara ~1/15del.

Vi har ett par iPad till framför allt barnen. Det jag saknar i den senaste (vanliga) ipaden är 4högtalare så det blir stereo om man har ipaden i liggande läge. 95% av allt som görs på de paddorna är spel och video så ljudet kunde varit bättre. Men att betala flera tusen extra, som man får göra idag, för den funktionen gör jag inte.

Jag är lite kluven. Vill ha en större mobil (har en X idag) men tycker de större modellerna har blivit så tunga. Den jag gillar mest bland de stora var 6plus, den va lätt och tunn så även fast den va stor så kände man inte den så mycket i byxfickan. Hade sen en 7plus och redan där kändes det en viktskillnad. 8plus med glasbaksida var ännu tyngre, men den har jag inte ägt. IPhone X är även den rätt tung fast det är en mellanstor mobil.

Varför skulle det vara så svårt att göra oled-skärmen med variabel uppdateringsfrekvens?

Att hörlurar inte följer med spelar inte någon roll för mig heller. Men om man inte får någon (kvalitets)laddare med, så tror jag det finns risk att många väljer att köpa/använda en billig laddare. Och med tanke på alla livsfarliga kina-laddare i omlopp så tycker jag inte att det är så bra.

Ursprungligen av The Real Viking:

Ja, jag får vänta… men kommer den är det otroligt viktig finess som kommer att rädda många liv, speciellt COVID-19 patienter, som ofta kommer för sent till sjukhuset pga låg syresättning. Hoppas Apple kan få alla AW som kan köra WatchOS 7 att använda denna finess.

Har du någon länk till mer information kring att dagens aw skulle kunna mäta syrehalt i blodet?

Gillar alla dessa mindre nyheter som inte visades på keynoten. De är som små kinderägg 😄

Suget efter att prova är riktigt stort men kommer åtminstone vänta till den publika betan innan jag möjligtvis provar. Har väntat på de nya widgetarna sen jag såg Windows phone första gången med sina tiles.

Ursprungligen av Dalle:

Jag kunde inte följa eventet ikväll. Har jag förstått saken rätt att det "bara" är iPhone 8 och uppåt som kan köra iOS 14?

Jag såg inget om vilka versioner som kommer få vilka funktioner/uppdateringar på några OS.
Undrar mest på klockan vilka versioner som kommer kunna uppdateras och om det är funktioner som inte kommer fungera på äldre versioner.

Edit: iOS 14 funkar ner till iPhone 6S.

Edit 2: bytte till en bättre länk
https://www.99mac.se/artikel/13465-wwdc-dessa...

Senast redigerat 2020-06-23 07:46
Ursprungligen av ibish:

Jag får en känsla av att iOS blir för komplicerat. Kul för oss nördar med alternativ (även om jag är högst tveksam till widgets och app-listor. Försöker inte ha massa onödiga appar från första början).

Tänker mer på mina föräldrar som redan tycker att iOS är rörigt förutom när de går in och ur appar. De blev typ glada när deras iPhone 6 slutade få nya uppdateringar som de ändå inte vill ha eller använder. Tror deras tekniska nivå motsvarar ca hälften av iphone-användarna.

Ja du har helt klart en poäng i det. Hyllandet av iPhone som enkel att använda försvinner mer och mer. Snart får de väl göra som samsung och erbjuda valmöjligheten till ett enklare gränssnitt för folk som bara vill ha det enkelt.