Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sledde

Sledde

Medlem
  • Namn Sledde
  • Registrerad 2015-05-24
  • Senast aktiv 2021-08-22
  • Antal inlägg 344

Foruminlägg

De senaste inläggen Sledde har skrivit i forumet.

Har väntat allt för länge på denna...

Ursprungligen av Sir N.:

Samma sits här. Uppdateras de bara när de är kopplade med lightningsladd eller även med QI? Om bara med sladd så får man väl köra med endast QI-laddning tills vidare...

Mina var uppdaterade imorse även fast de inte har laddats. Så det är nog svårt att hindra uppdateringen någon längre tid.

Så jag som har version 2B588, kommer få sämre ANC med denna uppdateringen då?.. :-/

Har velat se ”variabel” storlek på apparna sen Windows Phone kom med sina tiles. Tyckte det skulle kunna bli jäkligt smidigt att kunna förstora ikonen och istället få kort information som senaste notiserna i meddelandeappar och kommande händelser i kalendern. De kunde också fungera som menyn vid forcetouch och ha enklare funktioner snabbt till hands utan att öppna appen.

Lite dumt med klockan att man inte kommer kunna ha länkar som man inte kan öppna helt.

Snart bara Handelsbanken kvar...
Har konto hos klarna och kopplade det till Apple Pay, men gillar inte att det går på autogiro och tar någon dag innan pengarna dras från kontot.
Såg att curve skulle kunna fungera bättre med avseende på transaktionshastighet. Men då blir ”problemet” att man ska ha konton, kontokort, köphistorik m.m. hos ytterligare en aktör, vilket jag vill undvika.
Så då återstår väl bara att vänta eller byta bank... jäkla i-landsproblem:)

Ursprungligen av primu[s]®:

Jag har varit sjukt tveksam till AirPods tidigare utan köpt andra lurar så som BeatsX, Bose SoundSport osv. Köpte ett par Pro igår och är efter en dag helt frälst. Vilka lurar! Det ENDA jag stör mig på hittills är att den inte har "dual bluetooth" som mina Bose hade. Lite störande att Apple inte implementerat det.

Skit det där att "dual bluetooth" inte är med, alltid ska det vara en jäkla kompromiss.

Ursprungligen av IngoX:

Den fjärren finns bara tillgänglig i Schweiz via operatören Salt. Den saknar Siri-knapp/mikrofon och har ingen vanlig hem-knapp (kan ej tvångsavsluta appar)

https://www.99mac.se/artikel/12931-schweiz-tr...
https://www.macrumors.com/2019/12/30/salt-rem...

Tänkte att den kanske hade varit ett alternativ om man skulle skaffa en ATV till mamma. Känns som den vanliga fjärren kommer ställa till med massa problem/supportärende.

Hade varit intressant med en recension av denna fjärr:
https://fiber.salt.ch/en/fiber/equipment/remo...
Och höra om någon beställt därifrån, hur det funkar. Såg bara att man kunde köpa i butik.

Ursprungligen av BlackSmp:

Det är inget användningsfall som jag skulle rekommendera...

De skulle lägga på då också:)

Och det har ingenting med att du har olika Apple-Id att göra. Lurarna är bara uppkopplade mot en enhet i taget oavsett Apple-id

Men med mina Bose QC35 så skulle det nog gå bättre.

Antog att det skulle vara så.
Har ett par in-ear lurar idag men med kabel mellan lurarna. Det är smidigt när man vill ta av lurarna för att snabbt prata med någon, så hänger de kvar runt nacken, men sämre när man vrider på huvudet och kabeln fastnar i något och ena luren trillar ur.
Vill inte ha stora over-ear lurar till vardags utan trivs bra men mindre in-ear. Använder lurarna idag bara till att lyssna på pod, ringa och lite musik. Så egentligen inga jättekrav på ljudkvalité men plus med ANC och att de verkar ha bra mic så den man pratar med hör vad man säger. Ex sony’s WF-1000XM3 verkar ha bra ljud och ANC men dålig mic.

Har en fråga kring airpods pro.
Hur funkar det om man har två iPhones med olika Apple-ID? Har en jobbtelefon med annat id och undrar hur det funkar med dessa om jag exempelvis lyssnar på musik via min privata lur och det ringer i jobbluren, går det då snabbt & enkelt att koppla över till den telefonen?
(Har ett par vanliga BT lurar nu men folk hinner ju lägga på innan jag synkat över lurarna till den andra telefonen.)

Jättebra med dessa studier som belyser olika problem, bra att utvecklarna får input på förbättringsområden.
Nackdelen är väl om ”vinklade” intresseorganisationer med mycket pengar/inflytande kan sätta för stor prägel på hur tjänsterna utvecklas. Det riskerar ju snabbt att bli en ”vi sprider massa skit om tjänsten, och erbjuder sen vår hjälp att rätta till den på ett sätt som vi tycker är korrekt” situation.
PISA har ju fått lite kritik för detta att de både gör studierna och erbjuder tjänster kring hur resultaten kan förbättras.

Ni har ju glömt den lilla brickan som man skulle kunna använda till att spåra/hitta saker. ?

Håller med om att de nya telefonerna är i tyngsta laget. Hade förut en 6+ som min mor nu har och den är så jäkla skön att ta upp och använda. Lätt, tunn och smidig fast att den är rätt stor. Sen de började med glasbaksida så tycker jag telefonerna är för tunga, så jag hoppas de hittar något annat material som de kan ha på baksidan för att få ner vikten.

Lägger hellre pengarna på en ATV och fimpar nätverksuppkoppling till TVn. Känns som de vill undersöka ”allt” deras kunder gör för att få fram framtidens tjänster på gott & ont. Hos mig har iaf TV tillverkarna mycket att bevisa innan de får mitt förtroende för internetåtkomst.