Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bengt Renander
  • Registrerad 2002-11-04
  • Senast aktiv 2006-12-17
  • Antal inlägg 79

Foruminlägg

De senaste inläggen Bengt Renander har skrivit i forumet.

Jaha, då var det dags att blotta sin oförmåga igen. Kikarsiktet är hittat och vi är ute på banan och kan skjuta. Men vapnet syns inte! Bara mynningsflamman. Vet någon hur dettta lösas? Varmt tack på förhand.

Jag har kollat både där och i instruktionsboken men hittar inget som liknar kikarsiktesinställningar eller liknande.

Med risk för att betraktrad som totalpucko (vilket i och för sig vore rättvist) så måste jag avslöja att jag just fastnat redan på övningsbanan på Medal of honor. Hur får man fram kikarsiktet på sniperbössan? Utan det går det ju inte att träffa den lilla röda.

Jag läser i senaste MacWorld om rubricerade spel för Mac. Vet någon en butik i Stockholm där man kan gå in och köpa det? Jag har försökt på Tradition i Gallerian, Åhlens och PUB utan framgång.

Romaneko, deppigt men typiskt. Jag tror inte jag någonsin har fått mer än en tiondel av vad jag betalat.

Jag köpte den allra första Portabla med stort handtag. Jag vill minnas att den hade 1 MB RAM som jag uppgraderade till 4 MB. Hårddisken var på 40 MB.
Jag tror jag köpte den för 55 000:-. Vilket år kan det ha varit? 1991 kanske? Jag sålde den i alla fal två år senare för 5 000:-.

Andersson, Erik R, SockerConny och Markus, stort och varmt tack för er hjälp. Märklig nog har strecket idag försvunnit av sig själv. Jag vet inte varför det kom och varför det försvann, men problemet är ur världen. Märkligt...

Tack för förslaget, men det kan det inte vara. Strecket är ljus gult.

Hej, nu när jag sätter igång min PowerBook G4 har jag ett tunt gult streck som går lodrät på skärmen ungefär en tredjedel in från höger. Jag har provat omstart, att ställa om färger och upplösning, men inget av det hjälper. Döda pixlar har jag hört talas om, men vad är detta? Någon i detta forums kunniga krets som vet vad det är och vad man kan göra åt det?

Tack på förhand
Bengt Renander