Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bengt Renander
  • Registrerad 2002-11-04
  • Senast aktiv 2006-12-17
  • Antal inlägg 79

Foruminlägg

De senaste inläggen Bengt Renander har skrivit i forumet.

Min käre Xis, jag laddade hem drivrutinen och nu hittar GB 2 midienheter. (Interfacet och Keyboarden)

Hur gör jag nu? Jag spelar på keyboarden men får ingen respons i GB alls. Finns det någon mer inställning som behöver göras?

Tack på förhand

Sorry, jag hade för bråttom. Nu såg jag din länk. Tack!

Nej, det visste jag inte att det behövdes. Vet du var jag hittar dem?

Jag kopplar min Roland JV-80 via ett MOTU FastLine USB Midi-interface in i USB porten på min PowerBook G4 1,25. Jag tittar i GB inställningar och där står det "0 Midi-enheter upptäckta." Har någon något tips? Jag är ju hur sugen som helst på att komma igång.

Vad krävs för sladd eller för utrustning för att koppla en elgitarr eller elbas till Garageband.

Jag pratade med en musikaffär här i Stockholm i dag och han menade att det krävdes någon typ av Pod som skulle kosta runt 5 000 kr. Kan det verkligen stämma?

Tack på förhand

Sedan jag uppgraderade till Airport 3.3 får jag ingen signal från airporten när jag har en riktad Dr Bott antenn inkopplad. Utan antenn fungerar det bra. Vad kan ha hänt? Uppgraderas airporten automatiskt när jag laddat hem uppgraderingen till datorn? Hjälp! Tack!

Efter att jag uppgraderat till Airport 3.3 fungerar inte min Airport Extreme med riktad Dr Bott antenn. Med antennen urkopplad får jag signal, med antennen i hittar inte datorn Airporten.

Någon som har liknande problem? Eller ännu hellre, en lösning?

Jag funderar på att köpa en eMac. Har någon hört något om det är någon ny modell på gång den närmaste tiden?

Den startar inte alls. När jag trycker ned shift+fn+ctr och på knappen blinkar den gröna lampan till. Om jag släpper någon av dessa tangener lägger den av helt. Om jag snabbt trycker ned på knappen en gång till startar något som låter i övre vänstra hörnet av tangentbordet. Men sedan händer inget mer.

Jag kör 10.3.2. Jag testade högtalarna på en annan dator och det var inget ljud där heller. Förmodligen är det väl något i subwoofern som gått sönder. Märkligt ...

Jag sitter här med en PowerBook G3 som plötsligt slutat fungera. Jag har satt i Norton CDn, försöker starta med shift+fn+ctr, men den går inte igång. Batteriet indikerar att det är fulladdat och jag har provat även med nätsladd i. I detta fantastiska forum brukar det alltid finnas någon som har en smart lösning. Är det så även denna gång?

Jag har blivit rekommenderad att skaffa en Samsung 1710. Den kom i dag och jag har inte hunnit prova den, men kan återkomma. Kostar ca 1 800 inklusive moms.

Jag kopplar in Harman Kardon Sound Sticks med subwoofer i nya PowerBook G4 med Panther och det låter underbart. Efter drygt en timmes lyssnade på iTunes blir det plötsligt tvärtyst. Vad har hänt? Finns det någon säkring som kan ha gått? Högtalare brukar ju inte gå sönder så där. Vet någon något om detta?

Jag har samma problem. Word lägger av direkt i Panther. Har någon frågat Microsoft om saken?

Jag beställde min från Macsupport i augusti och väntar än ...