Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
STREET66

STREET66

Medlem
  • Registrerad 2003-03-19
  • Senast aktiv 2007-01-06
  • Antal inlägg 76

Foruminlägg

De senaste inläggen STREET66 har skrivit i forumet.

Fortsätter väl att nöta på med Archicad. Detta eminenta CAD-program har en studentversion som är GRATIS. Helt kompatibelt med det uschliga .dwg-formatet.
Med Archicad kan du bygga ramper och landskap för BMX-åkning och skejt eller vad du nu ska ha det till.

Nu har jag plockat ut min HD från min krashade pb o kör den externt. Har en massa på den HD:n som jag vill lägga i min ibook t ex mp3 och foton och diverse program. Hur gör jag? MP3 kan jag inte importera från iTunes, eller? Jag har inte lyckats i a f. Jag har fått lyfta dom manuellt till en tillfällig mapp i min ibook och sedan importera till itunes. Måste det vara så?
Hur gör jag med program? kan jag lyfta över dom rakt av eller måsta jag installera om dom?

hmmm omstart krävs........ min har inte startat om än.......gahhh kan inte ens logga ut mig själv....

Ursprungligen av baath:

Tycker det är rätt patetiskt att apple har gjort det så krångligt att byta hårddisk. Där har de en hel del att hämta från PC-världen.

Tibooken är ju ruggans smidig att pilla i tycker jag. Har man väl vart där och stoppat in airportkort så är ju HD och optiska läsaren en baggis att plocka ur.
Tog ur HD:n i min Tibook och stoppade in den i ett HD-chassi från claes ohlsson. Tio minuter och två skruvar inuti datorn. Combodrivern var inte ens fastskruvad den var bara att lyfta ut.
.......Sen har jag inte en aning om hur det är med alubooken.......

nu ska jag spela tony hawk..

LF, inget tjafs alls. Fast jag undersökte hur dom stod till vissa skador innan jag köpte Tibooken. LF tyckte definitivt inte att jag behövde någon annan försäkring än hemförsäkring.

nej då men det kändes nästan som ett. Logikkortet brann i min Tibook för 1 månad sen. idag fick jag pengarna från försäkringsbolaget så jag älgade ner till Macoteket och handlade mig en iBook

...Idag gick jag in på macoteket. "hej jag vill ha en iBook 12" " herrn bakom disken böjde sig ner på golvet, tog upp en kartong och bad mig dra kortet i läsaren. mindre än en minut efter att jag gick in, gick jag ut med en iBook.....
mmmmmuuuuuuuumms
kände bara att jag ville skriva nåt nu när jag sitter med den i knät

hade tänkt mig för utomhusaktiviteter. fotoceller vid start och målgång. Kabel mellan fotoceller. Kanske någon form av databas där jag kan ange "åkare" varpå tiden lagras i en databas för den åkaren.

Är det någon som vet om det finns något "tidtagnings program" till osx.
Ett program som mäter tid m h a fotoceller el dyl.

Kan vi inte ändra rubriken till "Första (svenska) viruset till OS X "

Tänk om det går att byta ut batterierna i det stora åxå

som sagt Archicad är gratis....nåt kralligare CAD-program finns inte för MAC nu när Microstation inte går att köra på macen längre.

Jo Dom Har Kvar Erbjudandet SÅ Skynda Dig Att Skriva In Dig PÅ En Distanskurs I Dansk Matlagning Och HÄmta Ut Ett Ex!!!!