Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
STREET66

STREET66

Medlem
  • Registrerad 2003-03-19
  • Senast aktiv 2007-01-06
  • Antal inlägg 76

Foruminlägg

De senaste inläggen STREET66 har skrivit i forumet.

Om jag ställer ner ljusstyrkan på min iBook så slocknar skärmen helt efter sista snäppet.
Har aldrig testat med extern skärm, men är det inte det du är ute efter?

http://www.lasercad.se/
saxat från lasercad:
"Villkor och begränsningar i studentversionen:

När du har fått studentversionen vill vi gärna att du skickar in exempel från ett projekt som du gjort, tex som jpg-bilder. För att studentversionen inte skall kunna användas kommersiellt så finns det följande begränsningar i jämförelse med fullversionen:
-Export av DWG/DXF kan endast ske från 3D-fönstret.
-Vid plottning/printning så blir det en textram runt projektet.
-Projekt gjorda med studentversionen kan inte öppnas i fullversionen. Det är dock möjligt att öppna fullversionsfiler i studentversionen."

mmm fick dessutom peka om musikmappen på windowshäcken på jobbet. Jag kan fortfarande inte se andra användare men de andra kan se och lyssna på min musik. Störande som fan, juh.

"Cable IEEE1394 Firewire 4m-6m" är det till min sony.
Det står nog annars i manualen eller på tillverkarens hemsida vilken du ska ha.
Pillade i höstas med Imovie för första gången och hade skitkul. Jag och en kompis klippte ihop vår downhillsession på skateboard på endast två timmar. Hur enkelt som helst, jag hade aldrig startat programmet tidigare. Men jävlar vad plats dv formatet tar. Min ibook med 30Gb blev aningens full.

kostar 25 spänn på webbhallen,

Finns som mall i MS office...på pc:n på jobbet i a f har inte kollat på iBooken hemma, men inga namnsdagar lär ju finnas.
Gör annars kalender med iCal som du ju kan ladda ner svemska namnsdagar till.

Ring netgears support. Dom är duktiga, trevliga och har folk med osx igång. Dom guidar dig på nolltid. Hade lite strul i början åxå och gick den här vägen.

Jag kombinerade paypal med föreningssparbankens "e-kort", det fungerade klockrent (båda sakerna med Safari). Men anledningen till att jag har använt paypal är ju såklart för att affärerna jag handlat av krävt det.
Annars föredrar jag VISA kombinerat med e-kort.

Jag kör foreningssparbanken och BankID har kollat in skattekontot mm har inte testat försäkringskassan än. hittills funkar allt...

ahhh super trodde kameran skulle dyka upp i findern som ny hårdvara typ. tack tack

ehhh jaha nu sitter jag här med fw sladden inproppad i ibooken men inget dyker upp i findern. manualen till kameran säger ingenting om hur man ska göra.
tips någon....

TACKAR !!! Den tjackar jag bums. Skönt att jag slapp leta.
Eftersom det följde med en usb-sladd och och bruksanvisningen endast beskrev om överföring med USB så antog jag att det skulle funka någorlunda. Men jag tjackar firewirekabeln.
Jag återkommer sen när det börjar bli dax för import av diverse filmer med skateboardåkare i skinnställ och tillverkning av videocd och mpeg4,

Det bidde en SONY dcr-hc14. Jag får väl filma lite å se huruvida jag måste införskaffa en iLink-kabel eller kan nöja mig med USB.

Vill du bara "titta" på den kan du mejla den till mig så gör jag en pdf på den.
Autocad duger till enkla 2d ritningar, men maken till trist och OMSTÄNDLIGT program har jag aldrig sett maken till. Måste vara det mest ofullständiga program som finns. Xref- och lagerhanteringen är ju rena bluffen.
Jag saknar endast Autocad till osx eftersom jag blir tvingad att harva runt med pc på jobbet.

Rätta mig om jag har fel, för att skicka över filmen bör/ måste jag ha firewire (i-link el.dyl.). Mini DV är att föredra framför Hi8 (varför vet jag inte, förklara gärna varför om någon kan/vet).
Progressiv slutare verkar medföra att priset stiger snabbt så det får jag klara mig utan.
Bildstabilisator, kan man se det som en självklarhet hos alla märken (ställer frågan eftersom Sony är dom enda som basunerar ut och marknadsför sina kameror med just den egenskapen)?

Hej, behöver lite råd..
hoppas jag postar i rätt forum, annars får ni väl säga till.
Är på gång att köpa en budgetvideokamera typ sony dcr-trv255. Nu är jag ju väldans intresserad av att kunna ta in den i iMovie. Är det någon som har erfarenhet av sony eller t o m rekommenderar nåt annat märke.