Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Martinol

Martinol

Medlem
  • Registrerad 2002-08-11
  • Senast aktiv 2015-12-02
  • Antal inlägg 55

Foruminlägg

De senaste inläggen Martinol har skrivit i forumet.

Slängde prefs för entourage, hjälpte inte. Testade även att slänga internet prefs som det tipsas om på längen från leo_j, hjälpte inte heller.

Fortfarande feltyp 2. Den är nu tilldelead 300 MB.........mer ska den väl inte behöva även om det är en fil på inlådan som är 600, eller hur funkar det??

Martin

Tack för tipset, det funkade tyvärr inte heller. Varken med eller utan stor tilldelning av virtuellt minne.

Något mer tips?

Martin

Tack för alla förslag. Har testat allt, inte tubbla teckensnitt, gett den ända upp till 600Mb minne, med virtuellt minne då naturligtivis. Har testat stänga av virtuellt och ge den det som finne. Men inget hjälper. Det har med minnet att göra. Dom har lyckats fylla på inkorgen så den filen är på 600MB, antar att det är det som spökar. Dom har dessutom en gamla meddelandefil som är på 600 även den. Jag har tagit bort den, men det hjälper inte. Programmet startar så fint när man tar bort alla filer så man kan fylla i nytt, så det gjorde jag och sedan slängde in dom gamla filerna och då vägrar den starta. Officemappen ligger löst på hårrdisken inte i macos 9 programmappen.

Någon som har något förslag. Entourage kan tydligen inte importera från sig själv, jag testade att ladda ner ett annat mailprogran för att kunna importera och göra nytt, men tex eudora kan inte importare från officepaketet. Vet inte riktigt vad jag ska testa nu. Har även nollställt parameterminnet och byggt om skrivbordet.

Det är en gammal G3 på 128 Mb ram, tänkte ett tag att det kanske kunde gå att lägga in x på den för att kunna importera till office i x miljön. Men det är ju för lite ram på den för att det ens ska funka med en tidig version av x.....

Martin

Tyvärr hjälpte inte mer minnestilldeelning till programmet. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt den nu. Ökade virtuella minnet och minnet i entourage, men feltyp 2 fortsatte.

Någon som har någon mer idé. Tydligen är e-postmappen inne i officemappen över 350 Mb, men det är ju svårt att göra något åt det om man inte får upp programmet.
Dessa 350, läser den in det när den startas så minnestilldelningen måste vara mer än det? Så kan det väl inte vara.
Tänkte testa att slänga in gamla Ramdoubler i den istället för apples virtuella. Någon som vet om det är gratis numera eller hur det är?

Martin

Hej.

Det är så länge sen jag körde os 9 så jag kommer inte ihåg hur man löste ett problem med Entourage. Har en kompis som sitter på en riktigt gammal burk med os 9.2.2 och får inte igång entourage (version 9.0.1 (3108) ) längre, stänger av sig direkt med feltyp 2 som felmeddelande. Övriga officeprogram funkar.

Har byggt om skrivbordet och nollställt parameterminnet på den, men det hjälpte inte.

Någon som kommer ihåg vad man gjorde åt saken, kommer ihåg att problemet fanns men inte lösningen.

Martin

Hej.

Har ett aiportnätverk med 2 basstationer där den ena funkar som airtunes (heter så va....). Sedan någon dag så är den som är kopplad till stereon blinkande, fattar inte vad som hänt. Det som jag gjort i nätverket är att jag ändrat lösenord för själva nätverket.
Kommer inte åt basstation nr 2 alls, den finns inte i aiport administrationverktyg. Har tryckt på fabriksinställning, men det hjälper inte verkar det som.

Jag kommer inte ihåg hur man gjorde när man letade upp en station till för att göra den till airtunes, har fungerat klanderfritt hur länge som helst.

Någon som har någon idé vad jag ska göra.

Martin