Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
IPODwish

IPODwish

Medlem
  • Registrerad 2003-07-12
  • Senast aktiv 2006-06-26
  • Antal inlägg 27

Foruminlägg

De senaste inläggen IPODwish har skrivit i forumet.

Tack för de goda råden. Den syns som vanlig bärbar hårddsik, men det är allt. Har sama konfiguration med SP2 och dylikt på den bärbara och det fungerar där smärtfritt.

Har laddat hem vPod för överföring. Inte det bästa programmet, men det ansluter till iPoden utan problem, men inte iTunes eller uppdaterings-mjukvaran......kanske man borde ringa Apple ändå.....

Och ja, har testat all aportar = 8 stycken .... de på skärmen också

Fattar ibland inte vad som är så svårt när Apple skall göra mjukvara för windows.

Precis köpt en till iPod, denna gången en Nano för smidigheten. På min bärbara syns den bra i iTunes, men på den stationära vill bara denna inte komma fram.

Någon som har några bra förslag?

Om man köper en iPod mini 4GB, hur vet man om det är den nyare versionen med lång batteritid eller den första versionen med lite sämre tid?? Några kännetecken?

Jag har exakt samma program. Har testat allt utan att kasta iPoden i väggen. Fattar inte vad som är fel.

Nej, faktiskt inte. Det är därför jag tycker att det är konstigt!

Varken iTunes eller iPod Updater ser att min iPod är uppkopplad. Den syns annars i datorn och jag kan browsa innehållet genom explorer. Någon som vet vad man skall göra?

Ipod 3G 20GB
Windows XP
iTunes 4.7.1.30
Updater 2005-01-11

Jag tror att många här klarar inte av kritik. Som jag förstår så menar inte elektronen att iRiver är bara bättre eftersom den har färgskärm. Han menar helt enkelt att om man jämför iPod och iRiver prismässigt, så borde även Apple kunna ha lite mer funktioner.

Citat:

radio... vem behöver radio när man har plats för 10000 låtar i spelaren?

Ja, man kanske vill lyssna på lite nyheter? Även om man har musik, så skulle det inte kännas helt fel att höra nyheterna. Dessutom är radiomodulerna så oerhört små idag att jag inte fattar att Apple inte har det i sin iPod!

Ursprungligen av HC Andersson:

Skulle vara kul om min miniräknare hade hade färgskärm, låt oss hoppas att iRiver uppfinner en sådan nödvändighet också!

Det där var en riktigt dum kommentar. Som alla vet så finns det räknare (grafiska) med färgskärm och visst är det mycket bättre av vanliga monokromatiska!

Kanske det mest intressanta kan bli att man direkt till denna kan ansluta en USB (FireWire) kortläsare och på så sätt slippa köpa t.ex. Belkin MEdia Reader och ändå kunna överföra sina bilder. Det skulle nog vara riktigt bra och användbart? Eller?

Ursprungligen av Niklas Hjelm Smith:

Jag har det, råå skönt att ha ett fodral till den! Den kommer med ett "lock" som man kan sätta fast på den, vilket också kan förvara hörlurar. Dock blir den lite väl tjock med locket på för att ha i fickan, så precis som Lasson så har jag aldrig på locket om den inte är nerpackad i en väska

Jag märker dock att den verkar vara mer anpassad åt dom tunnare iPod-modellerna (15 och 20 gigabyte versioneran) då kontakten ibland kan vara lite svårt att he in i. Plus att den där plastpluppen för kontakten är lite drygt att sätta fast tillbaka igen då man öppnat den. Kanske bara jag som är slarvig dock.

Skönt med ett fodral som sagt, plusset är att man inte förlorar någon funktionalitet när man satt in den i det. Kan he den i datorn, koppla in hörlurar och använda den helt utan några restriktioner.

Vad tycker du om remmen man fick till så man kan ha väskan runt armen när man springer. Håller den kvalitén och framförallt håller den sig kvar på armen??

Ursprungligen av Sigurd:

Vad skulle de vara för fel i sådan fall? Iget märkbart på min i alla fall.=)

Ett skarapandeljud, vilket oftast förekommer om du har glapp i hörlurssladden. Läs lite allmän infå på iPodLounge eller hos oss på musiktorget.se

/Martin

Fast på iPodLounge har en del folk rapporterat detta. Jag vet att det gäller på garantin, men som det har hittills varit med Apple, så är man inte speciallt snabb med att reparera och återlämna varan. Det kan ta allt från 2-3 veckor upp till 2 månader enligt min erfarenhet.

Även om felet är litet så försämrar det ju ljudet. Dessutom om det är fel på en kontakt vid kretskortet, så kommer felet visa sig i nog ett stort antal med tide, eller?

Jag orkar bara helt enkelt inte köpa och sedan hålla på och skicka tillbaka för reparation. Det är bara så tidskrävande och jobbigt.

/Martin
ansvarig MusikTorget.se

ok. tack. skall försöka kontakta annonsören i så fall!

Hej,

Såg en annons nyss för en iPod mini silvrig på www.musiktorget.se
och undrar hur reglerna är med garanti. Det verkar som om denna är köpt i USA.
Gäller garantin i Sverige? Är priset på 1800,- rimligt om den har varit använt ett tag??

/IPODwish

Såg en liten kommentar i en nyhet på MusikTorget som Morrissey slängde ur sig.
Han nämnde iPod i ett roligt sammanhang!

Läs längs ner i nyheten!