Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
danlid

danlid

Medlem
  • Registrerad 2004-04-16
  • Senast aktiv 2005-09-12
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen danlid har skrivit i forumet.

jag hade samma problem med min första iPod. jag lyckades inte på nått sätt få igång den på en pc. hade säkert funkat på en mac. jag skickade bara tillbaka den till Apple och bad om en ny och fick det. det var enda lösningen som fungerade för mig. om ni känner nån som har en mac så pröva på den först annars skicka tillbaka ipoden. apple måste skärpa sig.

//jocke

Jag har aldrig haft problem med flera iPods på samma dator. Det är bara att köra på.

Ursprungligen av Fredrikipod:

Ok har missuppfattat funktionen med auto-update isåfall. Kör manual själv. Jag trodde att man med hjälp av itunes på det sättet kunde lägga in smarta spellistor och uppdatera dem när man dockade iPoden...

Smarta spellistor uppdaterar sig själva hela tiden. Även när den inte är dockad.

Ursprungligen av tajroo:

så man måste föra över alla filer utan mappar?

Sluta tänk i filsystem och mappar. Installera iTunes och organisera din musik där i. Sen är det bara att föra över. Man kan inte tänka logiskt när det gäller hur iPod:en hanterar dina låtar. Allting handlar om att ha koll på sina ID3-taggar. Se till att lägga in track nummer så att låtarna hamnar i rätt ordning som på cd-skivorna. Vill du ha en lista med blandade artister så är det enkelt att göra Playlists.

//Jocke

Ursprungligen av atomlab:

Hejsan har en 15gb ipod och behöver veta vilken generations iPod jag har då jag ska köpa en iTrip till den!

mvh tobias

Om du har en generation 1 eller 2 så har jag en iTrip till salu. Skicka internmail om du är intresserad.

//Jocke

Jag köpte en iTrip från Griffins hemsida i USA. Tog 2 dagar att få hem och nu funkar det superbra. Risken att nån polis skulle klaga på den existerar inte. Dessutom tror jag att dom kommer vara lagliga i Sverige inom 6 månader.

Jag hade samma problem med min iPod. Försökte återställa den 5-10 gånger men fick samma fel ändå. Jag gav tillbaka den till butiken där jag köpte den och sa att det va mjukvaru-fel i den så jag fick en ny. Tror att den enda lösningen är att formatera den på en Mac och sen formatera om den i Win igen.

Du kan kolla här: http://ipodlounge.com/forums/

Det verkar som det är en del som har haft det problemet.

//Jocke

Ursprungligen av jiggy-diggy:

alarm får du välja pip eller musik

Det finns bara "Pip" när jag väljer "Ljud" i alarm-menyn. Det går inte att välja "Musik". Har en 3G med senaste mjukvaran (2.2). Nån som har en likadan och vet att det ska fungera?

Hej. Jag saknar vissa funktioner i min iPod. Trodde man skulle kunna spela upp alla låtar som man hade betygsatt som 5-stjärniga men jag hittar inte det nånstans. Vad är meningen med betygen på låtarna?

Trodde åxå att man skulle kunna vakna upp till sin favvo-låt men när jag försöker sätta ett alarm så går det bara att välja "Pip" som ljud. Hur funkar det?

//Jocke

Vet inte vilken iPod du har men på min (3G) så är det STOOR skillnad mellan att koppla in sladden i iPoden eller i line-out-uttaget på dockan. Kanske dubbel basförstärking som t.ex eq:n på i iPoden och loudness på stereon. I efterlyser en inställning i iPoden så att man får line-out i toppen av den så det blir bättre ljud ur iTripen.

//Jocke

Ring Apple Support på 08-58771130. Enkelt och sällan långa telefonköer.

//Jocke

Nu kan vi lägga ner den här tråden för gott. Får en ny iPod på onsdag.

Behöver man inte formatera en helt ny iPod som ska användas med windows?

Ursprungligen av Archduk3:

Jag misstänker detta är error 40, misstaget är 40 cm ifrån produkten

eftersom jag ej stött på detta problem med någon av versionerna

//C

Jaha, tack för hjälpen... jävla pucko. Visste inte att man var tvungen att va raketforskare för att få igång en iPod.

Fick hem min nya iPod 40Gb idag. Efter formateringen i windows så fungerar inte skiten längre. Det blinkar en apple-logga och en mapp med en varningstriangel på med ett utropstecken på. Nån som har haft samma problem?

Apple support vill skicka den på reperation så nu tar det 2 veckor till innan jag får min iPod. Är redan trött på jävla skit-apple. Kommer aldrig mer att köpa en apple-produkt. Och var är manualen? Står ju inte ett skit i användningshandboken om formatering.

//Jocke

Hur bra ar AAC? Finns det nagra nackdelar med AAC? Kommer AAC bli storre an MP3? Om jag kan ladda ner ett album i bade AAC och MP3, vad ska jag valja?

//Jocke