Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mr. Mango

Mr. Mango

Medlem
  • Registrerad 2004-06-22
  • Senast aktiv 2007-01-03
  • Antal inlägg 95

Foruminlägg

De senaste inläggen Mr. Mango har skrivit i forumet.

Ladugubben, du behöver antingen ett Matias iPod Armor eller ett fodral från Otterbox. Tyvärr skyddar de bara iPoden och inte din hunds panna.

Låter de dåligt för att de inte sitter som de ska? Så fort ett par In-ear lurar inte sitter tätt i öronen så blir ljudet kasst. Jag har själv ett par Apple In-ear som jag aldrig fick att passa, så jag jag bytte helt enkelt ut gummipropparna mot Sonys som är mycket bättre utformade, nu sitter lurarna perfekt och låter kanon!

De finns att köpa på http://www.audiocubes.com/category/Headphones,+Earphones_Replacement+Earpads/product/Sony_Replacement_Earbuds_for_MDR-EX81SL_EX71SL_EX70SL_EX51SP_NX1.html

Jag kör med en lösning som är det bästa från alla världar, Apple In-Ear med utbytbara gummiproppar från Sony (den ljusgråa varianten).

Ljudet är överlägset Apples originallurar, de sitter perfekt i öronen och de är vita och matchar iPoden perfekt. Sonypropparna kostade visserligen 10 dollar plus en hel del frakt, men det var det värt för originalpropparna är en total designmiss från Apple.

Som jag ser det finns det inte längre någon anledning att inte köpa Apples In-Ear lurar.

Ursprungligen av xtrem:

Man kan inte använda teman i ipod photo.

Det man kan göra är att byta ut ikonerna i mjukvaran genom att hacka mjukvaran. (Garantin försvinner). Detta är dock inte så enkelt.

www.ipodwizard.net

Du har fel om garantin. Sen tycker jag tvärtom att programmet är ganska enkelt att använda.

Vad händer när du trycker på knappen? Det kan ta några sekunder. Testa anslut iPoden innan du öppnar programmet.

BTW, här är en gammal namninsamling mot att Apple drog alla européerna över en kam med volymspärren:
http://www.petitiononline.com/ipodEU/petition.html

Didier, varför vill du skicka alla till "the ipod studio"?

Ursprungligen av skummis:

hehe... hopplöst efter. tycker nästan lite synd om dom

Det var ganska exakt en månad sedan den första användbara versionen av iPodWizard kom, så du var två veckor efter själv Bra att vänta tills de värsta buggarna är borta iofs.

Lite besviken. Det där var ju ingen snygg tjej utan bara en ful väska.

Jotack Grothich, men jag ska ta itu med det när jag har mer tid. Måste ta lite bättre bilder också. Jag får återkomma om ett tag med resultatet.

Jag menar din skimrande tröja, hur har du justerat färgerna för att få dels svarta partier och dels ljusare?

Kan du förklara hur du gjorde skimmret, har ingen bra metod för det.

Ursprungligen av pejy:

Hej!

Är sen 2 dagar tillbaka en mkt nöjd Ipod mini ägare. Blir helt fascinerad av denna lilla manick, så otroligt lättanvänd, snygg och som dessutom låter mkt bra. Ett tecken på min mani vad gäller Ipoden är att jag som normalt spelar poker 3-4 timmar varje kväll inte har spelat ngt annat än musik med min Ipod sen jag köpte den. Kommer på mig själv surfande efter info och tillbehör till den timme efter timme på jobbet.

Pratar lyriskt till alla som vill lyssna om hur fantastisk den är, har lyckats få 2 kollegor helfrälsta och som kommer köpa Ipod:ar inom en snar framtid. Jobbar på att få tjejen lika frälst eftersom hon oxå fick en samtidigt men hon är lite kallsinnig och tycker den är trevlig att lyssna på ibland. Nu funderar jag på att köpa en köksstereoanläggning som jag kan koppla in Ipoden i, ex Altec Lansings eller JBL system. Tycker Boses är lite väl dyr för att ha som köksradio.

/ PeJy med en blå Ipod mini och flickvän med en rosa såklart.

Köp en JBL Creature II. Har fått mycket bra resultat i test och kostar inte så mycket, det är till och med kampanj på dom hos macoteket.se.

PS: Det finns ett kortspel på iPoden att leka med...

Anslut iPoden. Sen ska det gå att ställa in under Inställningar/iPod eller genom iPod-knappen längst ner till höger i iTunes.