Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mr. Mango

Mr. Mango

Medlem
  • Registrerad 2004-06-22
  • Senast aktiv 2007-01-03
  • Antal inlägg 95

Foruminlägg

De senaste inläggen Mr. Mango har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Calle:

Går denna att bada med?

//C

Jajamensan. Badsäker till 3 meter.

Vilka iPod-tillbehör tycker ni gäller just nu? Min kandidat är det där vattentäta mini-fodralet, synd att det är så fult bara.

https://www.h2oaudio.com/products/iminisv.php

Utmanare som Creative slänger in alla funktioner de kan i sina spelare, men de faller hårt eftersom de inte har insett varför folk köper iPod. Design, användarvänlighet och image. Hallå i huvudet, var har vi det?

Istället för att fundera på det haffsar man ihop sina frankensteins monster-spelare, snappar upp idér från höger och vänster. Menysystem, färger och annat tas självklart rakt av från iPoden, varför hitta på något eget när man kan sno från andra. Sedan slänger man in en massa onödiga funktioner (med vissa undantag) och frågar sig varför man inte lyckas rubba iPoden från tronen. Snacka om innovativa företag.

Jag har använt Displex på min G3. Det var en mindre repa på framsidan som var alldeles för tydlig i starkt ljus. Det fungerade ganska bra vad jag minns, men det syntes lite i efterhand att det var polerat, men det är nog ofrånkomligt. Hursomhelst, använd hellre Displex än tandkräm och använd framför allt inga starkare grejer. Använd dessutom en mjuk ren trasa.

Ursprungligen av karlzone:

Jag uppdaterade mjukvaran i min G3 för några dagar sedan, så nu har jag samma som G4. Fungerar jättebra, och vill inte byta min ipod än på ett tag! Det får bli några nya generationers ipod innan jag byter min knappt 1år gamla.

Vad mumlar du om? Du kan omöjligt ha samma mjukvara i din G3 som G4 kör med. Till G3 har det inte kommit någon uppdatering på länge och det är version 2.2 som gäller, inte G4:ans 3.0.2.

Ursprungligen av jimmy.r:

Du ska inte använda Skivhanteraren till att formatera iPoden. Endast den egna iPod-mjukvaran ska användas.

Det där stämmer delvis. Om man inte lyckas med en återställning kan det vara bra att formatera den manuellt (journalförd) och sedan köra iPod-uppdateraren igen.

Det går inte att göra, iaf inte med Apples nuvarande firmware.

Alla Apples produkter, inklusive iPoden har väldigt begränsade inställningsmöjligheter, det bara är så. Det ska vara idiotenkelt att ställa in och använda prylarna. Men ibland går Apple över gränsen, till exempel när de lanserar en mus med ordet Pro i namnet som bara har en knapp att klicka på.

Är det någon som håller med om att iTunes diskanterar musiken lite väl mycket. Har märkt det i både iTunes för Mac och för PC, så jag kör numera med Treble Reducer i equalizern.

Mitt intryck är att minin har lite högre volym än G3, vet inte om det även gäller G4.

Förutom musik har jag en gig backup av viktigare filer.

Och grattis på 16-årsdagen! Vid den åldern borde du kunna stava till utfyllnad.

Vem lurar Philips sa du?

Så där ska ett bra program se ut. Litet, enkelt, snyggt och omöjligt att använda fel.

Ursprungligen av piggie:

Jag vill minnas att iPod v1/2 bara stödjer MAC, alltså kan du inte koppla in den i en PC och leka. Kanske det som är problemet?

Och som Kellogs säger, trevligt att se dig här!

Kronér kör väl ändå inte med PC. Jag tror du lika gärna kan strunta i uppdateringen om den krånglar, det viktiga är ju att det går att föra över låtar.

Ursprungligen av statemachine:

Jag köpte en 4G 20 GB idag! Den är underbar! Bara en sak jag undrar, är det normalt att LCD:n ser lite konstig ut nersläckt när det är dåligt ljus, "mörka fält" liksom spänner ut över den?

Precis så ser min 3G ut just nu, och det är inget fel på den...

Ursprungligen av minipod:

och vad fan har det med saken att göra att jag tycker dn är en sossetidning?
:eek:

Och jag undrar vad ditt inlägg har med Mp3 för alla att göra. Efter så här många inlägg borde du och vissa andra ha hittat tillbaka till trådens urspungliga diskussion.