Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mr. Mango

Mr. Mango

Medlem
  • Registrerad 2004-06-22
  • Senast aktiv 2007-01-03
  • Antal inlägg 95

Foruminlägg

De senaste inläggen Mr. Mango har skrivit i forumet.

"Hacka bort volymbegrensningen för gått!"

Vissa felstavningar gör mig osäker på vad som är rätt, så lägg av med dem. Det stavas begränsning och för gott.

Ursprungligen av 8fps:

Jag blev riktigt missnöjd när jag köpte den tidningen i somras. Ingen vidare stavning (ja, det är störigt), det står inga revolutionerande saker. Nej, bättre med en prenumeration av M3, en mycket proffsigare tidning i mitt tycke.
Nej, kanske bara är jag som inte ens gillar den typen av tidningar, men jag älskar ju M3...8-)

I somras? Är du säker på att du pratar om rätt tidning, tror det finns några stycken. Denna kom ju helt nyligen vad jag vet, utges av förlaget mkf.

Ursprungligen av Sophisto:

det gick att byta och fungerade

men felet som var inann löste sig inte ändå

Tack

/Rasmus

Vad var felet? Hur gjorde du?

Någon har redan nämnt det tidigare, men jag vill ändå göra lite reklam för nya tidningen Mp3 för alla (mkf). Intressant innehåll, ett plus är att det inte är mycket reklam och för modellen Anna i hörlurstestet.

I första numret testar de 25 Mp3-spelare. Ok, majoriteten av oss har gjort det bästa valet men kan vara intressant att läsa ändå, iPod och mini får båda högt betyg...

10 hörlurar för bärbara spelare testas, diverse ljudbranchfolk får även säga sitt. Dessutom har de en guide till batteribyte (G2/G1) och batteritips från batteriexperten Buchmann.

Nu minns jag inte riktigt hur jag gjorde men försök att lossa vid ljudporten genom att kolla vad som håller emot. Det finns inga sladdar alls under metallskalet, det är bara lyfta av det. Den enda sladd du behöver bry dig om är den som ansluter batteriet.

Det är inte så svårt. Se till att lossa den motsatta (nedre) kortsidan och båda långsidorna, sedan lyfter du ur iPoden bakåt. Då behöver du inte lossa något vid porten/utgången.

Annars har nya numret av Mp3 För Alla en guide till batteribyte i G2.

Efterfrågan är fortfarande mycket högre än tillgången på minin och tillverkaren av hårddisken hinner ju knappt med. Så det tar nog ett tag.

Finns en chans att det fungerar med 98 SE. Detta är iaf kravet för Anapod Explorer: http://www.redchairsoftware.com/anapod/

iTalk är en höjdare, den vinner blanda dessa tre.

Det enda jag har märkt är att minin verkar leverera en något högre volym än G3, om det även gäller G4 vet jag inte. Annars tror jag skillnaden är försumbar vad gäller kvalité.

Eller så kör du med det här, det skulle jag göra: http://www.speckproducts.com/mini/singleindex.htm

En lösning skulle vara att de breddade skärmen ytterligare och gjorde datorn djupare för att få bort kanten längst ner. Då skulle det se ut som en enda tjock platt-skärm.

Håller en mini i handen just nu, tyvärr absolut ingenting du kan fästa den i.

Vanliga frågor, som andra säger; sök.

PS: Jag skulle inte kunna tänka mig ha något annat än en mini runt halsen, stor skillnad i tyngd...

Vanesak. Sen tycker jag personligen G3 hade den stora fördelen att inte ha några rörliga delar, den kändes stabilare och ingen risk för smuts i hjulet. För att inte tala om att belysningen var läcker.

Men G4 har ändå snäppet bättre navigation.