Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mr. Mango

Mr. Mango

Medlem
  • Registrerad 2004-06-22
  • Senast aktiv 2007-01-03
  • Antal inlägg 95

Foruminlägg

De senaste inläggen Mr. Mango har skrivit i forumet.

Jag är inte helt nöjd med den nya designen, särskilt inte kanten under skärmen. Men det är en mycket kompetent dator, den kan användas till nästan allting.

Ingen mappfunktion, iPoden använder databas. En radio var på gång men det blev inget av det, ser inte ut att komma heller.

Med tanke på att G4 är helt ny så kommer det dröja ett tag innan det kommer en ny. Minin har en tid på nacken men i gengäld så har Apple inga problem med efterfrågan, de hinner knappt producera tillräckligt många... Så det borde dröja säkert minst ett halvår innan den uppdateras. Sen kommer vi få vänta ett bra tag på den tills den når Sverige.

Angående skaktiden lämnar jag över frågan.

Är nyfiken att höra från PC-användare som har iPod vad ni tycker om den nya iMacen. Intressant eller ej? Eller är det bara bärbara Macar, iBook/Powerbook som kan komma på fråga?

Apple marknadsför ju den nya iMacen med: "Från oss som skapade iPod", vilket jag tror är ett smart sätt att locka de som redan låtit charmas av iPoden att ta steget fullt ut och köra Mac.

Apple In-Ear är ett par bra lurar, men tyvärr är de utbytbara pluggarna värdelösa, de passar inte helt enkelt.

Ursprungligen av minipod:

fan

aja, grattis

Varför beställer du inte en direkt från Griffin eller från nån annan på nätet? Det är ändå värt pengarna, blir väl runt 300 med frakt gissar jag.

Fick min från USA, köpt för några dagar sedan på AppleStore. 39.99 dollar.

Funkar finfint med båda, sticker ut en bit från G3:an bara. Otroligt bra räckvidd, blev förvånad. Dessutom helt ok ljud, låter som radion.

Ursprungligen av Homeroplaza:

Varför ska du ha en iTrip Mini till en iPod G3?
Köp en iTrip som är till för G3 iPodarna istället.

Jag har en G3 och en mini och numera en oöppnad iTrip mini, vill veta om jag kan använda den med båda innan jag öppnar paketet.

Någon som har testat, fungerar det?

Om jag minns rätt hörs ljudet bara när iPoden läser in från hårddisken. Det gör det när cacheminnet är tomt och ska fyllas på. Så det borde bara höras kanske var 4-5:e låt. Det är därför man förslår att testa med stora okomprimerade låtar som tvingar hårddisken att arbeta mer ofta.

Sålde den efter ett tag. Lite onödigt köp, har aldrig riktigt använt fjärrkontroller.

Första RemoteRemote kändes inte väldigt imponerande vad gäller kvalité, men den gjorde jobbet som den skulle. Knapparna på fjärrkontrollen satt också lite väl tätt.

5g?

Precis vad jag skulle säga. Trådlös streaming och integration med iTunes och Airport Express. Denna funktion borde inte vara en alltför stor utmaning för Apple att implementera.

Ljudutgången på docken ska ge en kraftullare och renare utsignal än iPodens ljudport. Det finns numera ett litet tillbehör kallat PocketDock Line-Out som gör precis det här utan docken.

http://www.sendstation.com/us/products/pd_lineout.html

Ursprungligen av zlop:

Hej ja hoppas att det här inte bryter mot reglerna men.

Vart kan man ladda hem låtar som är i Acc? Finns det nått tips på att kunna hitta musik i acc?

Svara helst genom att skicka ett pm till mig.

iTunes Music Store. Vänta till i oktober.

Ursprungligen av sjrz:

1 cm är rätt mycket tjockare om man ska ha den i fickan.
60GB utrymme är redan på gång i varje fall

Inte värre än första generationens iPod. Och jag pratar alltså inte om en ny iPod utan bärbar multimediaenhet. Ska man lyssna på Apples Joswiak så blir det ingen 60 GB iPod, men jag är nyfiken på om det var ren lögn.