Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Halligalli

Halligalli

Medlem
  • Registrerad 2004-09-14
  • Senast aktiv 2005-10-17
  • Antal inlägg 66

Foruminlägg

De senaste inläggen Halligalli har skrivit i forumet.

Tisdag... det är dagen efter jag får min mini, måste nu övertyga morsan nu om man kan använda hennes amexblue-kort till ITMS, för det funkar väl? Slapp jag skicka ett irriterat mail till äpple :).

När jag frågade ett lokalt aukturiserad (stavning?) Äpple center om han visste när ITM öppnar så sa han att han hade tappat hoppet att den skulle komma det här året, ska dra iväg ett mail till Äpple och fråga, får se om man får något svar :).

jayko: AAC är .m4a, musik man köper på ITM är .m4b (eller var det .m4p?). OFT: Nån som vet när ITM öppnar dörrarna för sverige? Har tröttnat rejält på våran lokal musikaffärs skrala utbud, bara fjortispop .

Jo, det går också att välja. Välj bara AAC i importera i iTunes.
OFT: Jag tror inte Intel gör P4:or på 2,4 Mhz :D.

Jag inser att en iBook är det rätta när min plånbok gått rejält upp i vikt,
bara 7 månader kvar nu :). Tills dess duger min sketna pc.

Har nu forskat runt ännu mer och har sett att CDDB bara ger id3-taggar till skivor som man har i läsaren, och att uppdateringen av iTunes funkar inte för oss arma PC-användare. Så vi för vänja oss med att (som vanligt) göra det den svåra, eller åtminstone jobbiga vägen tills Äpple har fixat det :).

WMP 10 vägrade att spela en AAC-fil när jag provade.

Det är antagligen Apple lossless (.m4a) du försöker spela på winamp, för det funkar bara i iTunes och ev Quicktime.
Vanlig AAC (också .m4a) funkar i winamp annars.

Hehe, har nästan liknande tur. Får min Blådåre 2 dagar efter att jag fyller år (fyller 23/10). Fyller 15 och har redan ett par bra lurar, kanske ska önska mig en iMac G5 :).

Har nu forskat runt lite och sett att Apple lossless baserar sig på AAC, så filnamnet ändrar inte sig. Dem använder också ett eget codec kallat ALAC - "Apple Lossless Audio Codec" - som tydligen inte funkar med något annat program än iTunes Qoucktime och WMA med ett speciellt codec.

Så jag är den enda som inte kan uppdatera iTunes . Jag kan komma in i ITM så mitt internet är det inget fel på. Och Kellogs, när jag kollar på mina lossles-filer så står det .m4a, konstigt.

Glömde också, kan iPod mini spela Apple Lossless (.m4a)?

När jag vill uppdatera itunes via internet eller ladda ner ID3 taggar får man bara ett felmeddelande att den inte kan kontakta servern. Jag har även prövat att stänga av brandväggen ifall det var den som trilskades men det funkade ändå inte
Jag vill helst undvika att behöva ladda ner andra program. Vore tacksam om någon kunde hjälpa en n00big blivande iPod-ägare

Shure E2C är urbra om man inte har råd för E3C eller E5C. Har prövat The Plug, stor skillnad, The plug hade massor av bas.. men det är det enda. E2c låter bra över hela frekvensområdet. Sen är ju det ganska stor skillnad på priset mellan The plug och e2c :).
Sen är det synd att sladden är svart.

Skulle föredra .txt då .doc innehåller taggar som iPod kan ha problem att visa.