Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Halligalli

Halligalli

Medlem
  • Registrerad 2004-09-14
  • Senast aktiv 2005-10-17
  • Antal inlägg 66

Foruminlägg

De senaste inläggen Halligalli har skrivit i forumet.

Har två stycken repor hitills på min kära mini, en som är smått gigantisk mitt på skärmen, den andra går igenom äpplet på baksidan. Så jag skulle rekommendera något iSkin, eller en hemmagjort "iSweat" :D.

Min brukar kallas "Blådåren" efter en väldigt gammal släkting (gissa vem:)).

Nån här som skulle kunna fixa lite äkta amatörmässig "iPodpr0n"? Skulle vilja se hur den ser ut i bl a menyerna och i spelen, eller i "Nu spelas".

Äh, vad ni är snobbiga, man ska ju köra på snik-varianten av iPod fodral, ett svettband

Det där leverans inom 24 timmar förutsätter att du inte väljer gravyr och att du beställer innan 15.00, räkna med minst 48h.

Har han nån iTrip mini? Funderar på att köpa en.

Jippi!
Har fått den nu, eller igår då, men satt och lekte med den hela dan igår :). Älskar den. Det tog mig bara 6 veckor att få den :D.

Gargoule, jag beställde från macsupport, det skulle enligt dem ta mindre tid att få hit den än med applestore. Jag ringde iaf dit och de sa att den har skickats, får den antingen på fredag eller nästa vecka. Att det ska ta sån tid. Kanske lite irrelevant.

Har väntat nu över en månad (6 veckor snart) och har fortfarande inte fått min. Räkna inte med att apple är snabba, funderar på att skita i iPoden och köpa en annan mp3-spelare direkt nu, har hunnit börja tröttnat på den nu.

Man kan nog se det på det sättet också .

Jag tror att äpple har lämnat en liten ledtråd på den svenska infon om den ny U2-pod:

Citat:

"iPod U2 Special Edition sticker ut från mängden. Den är kolsvart med ett iögonfallande klickhjul i rött, och på baksidan finns alla U2-medlemmarnas autografer. Den kostar endast 3 695 kr och levereras med en exklusiv U2-affisch, och naturligtvis de vanliga vita iPod-hörlurarna. Som en extra bonus medföljer en kupong för iTunes Music Store som du kan använda för att få rabatt när du köper The Complete U2 . Boxen är lika unik som iPod, och innehåller otroliga 400 låtar med U2. Låtar från bandets hela framgångsrika karriär. Boxen innehåller alla album från Boy till War till The Joshua Tree till Zooropa till det kommande How to Dismantle an Atomic Bomb , och dessutom över 25 sällsynta och outgivna spår. Håll utkik på iTunes Music Store i slutet av november."

http://www.apple.com/se/ipod/u2/

Har nu väntat över en månad på min blådåre med gravyr
Jag trodde den skulle ha åtminstone kommit nu.

Fasiken kl är sju över 12 nu, och det går fortfarande inte att komma in på en europeisk variant .

Vad gjorde du?