Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
*djärvhamster
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2004-11-09
  • Senast aktiv 2009-10-12
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen *djärvhamster har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Marra1:

Fick den idag

Kul! Jag fick min idag! Jag tror att de hade försökt leverera den redan igår, men jag hade telefonen avstängd ett par timmar på dagen, så de kunde inte nå mig. Men nu ligger en sprillans ny iPod bredvid mig och har precis blivit tankad.

Jag är i samma sits...skickade in min iPod för ett tag sedan. Kollade precis statusen och det står 16/2 Replacement ordered och 17/2 Closed...inget om att den nya iPoden har skickats eller nåt. Och det var ju ändå flera dagar sedan. Ingen har dock ringt än, DHL borde ha mitt mobilnummer eftersom de ringde innan de lämnade och hämtade paketet som jag skickade iPoden i.

Svår abstinens.

Nej, jag vill inte höja volymen på min iPod! Detta är problemet:

När jag idag skulle lyssna på musik på bussen fick jag givetvis vrida upp volymen en del eftersom det var så mycket ljud omkring...men när "stapeln" nådde ungefär 2/3 brusade det till och volymen blev JÄTTEHÖG istället. Volymen går alltså från "för låg" till "för hög" utan något mellanläge, dvs det går bra att höja gradvis upp till ett visst läge, men sedan hoppar volymen till mycket högre helt plötsligt. Så om jag sedan försökte sänka ett snäpp gick den ner till för lågt igen (trots att den enligt displayen bara sänkts pyttelite). Någon som har en aning om det går att göra något åt detta?

(Det är den senaste 20GB-iPoden...fick den levererad i fredags. Jag använder de vanliga hörlurarna som följde med.)

Tackar tackar på förhand.