Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fiction

Fiction

Medlem
  • Sysselsättning Student i Australien!!!
  • Registrerad 2004-12-22
  • Senast aktiv 2007-09-15
  • Antal inlägg 31

Foruminlägg

De senaste inläggen Fiction har skrivit i forumet.

Ursprungligen av kainen:

Har den... menar musik lite mer åt looptroop hållet... fast gärna på engelska o spanska

e kanske lite dumt o tipsa om, eftersom du verkar ha hyfsad koll, men Promoes egna skivor e såklart oxå ett måste om man gillar Looptroop!!

Annars så kan jag tipsa om MC Solaar....fransk hiphop som e grymt schysst!!!

"Jag rekommenderar podSleevz som är tillverkade av mikrofiber och är råslimmade. Det har kommit en version för iPod Photo 30GB. http://www.radtech.com"

Verkar ju vara ett schysst fordral ju!! Har du även provat iSkin Evo2 o kan jämföra?! E lite orolig för att mikrofibrerna kommer få en massa damm o skit o fastna på det, o få det o se skitigt ut...

Tack för synpunkterna!!

Kommer nog o bli ett Artic då!! Tycker d kommer närmast en "naturell" Ipod look!!

Kan inte svara på dina första frågor, men vad gäller skal så kan jag tipsa om iSkin Evo2 (kolla på www.iskin.com). Om du e känslig för att Ipoden blir för stor så tror jag att detta är den bästa lösningen, o jag e rätt säker på att d inte e gjort av djur!!!

Det finns inget skal som passar 30 Gb nu, vad jag kan se, men jag har mailat företaget o iaf vad gäller 60 Gb så passar 40 Gb skalet tydligen, så jag antar att skalet för 20 Gb borde funkar för 30Gb...har försökt får svar på d här på forumet, men ingen som velat svara...iSkin skrev även att "Glow" fordralen funkade bäst me 60Gb, så jag antar att samma gäller för 30 Gb Photo då oxå..

Hoppas d hjälper lite!!

Funderar på ett iSkin Evo2, som verkar vara ett av d bättre iSkinsen. E dock bara lite fundersam kring vilken färg man ska ta?! E d nån som har "Artic" eller "Ghost" färgerna, som kan komma med nåt utlåtande?! Funderar på ifall skinet blir skitigt av smuts o damm o så....

Tacksam för lite kommentarer...

Ursprungligen av gustavsson_jim:

Om man har supit bort sin nätadapter, vart kan man billigast köpa en ny???
Börjar bli lite frustrerad över att bara kunna ladda genom datan!!
Tack...

Prova o sök på detta ämne på forumet...har tagits upp hur många ggr som helst...

Jag kan tipsa om www.powerpc.se, vet iaf att d säljer adaptern....kolla om dom e prisvärda!?

Detta ämne har diskuterats tidigare, men det har aldrigi riktigt kommit igång, så jag tänkte att jag skulle göra ett nytt försök med den här tråden. Alla som redan sitter på en 60Gb kan väl höra av sig o tipsa om vilka skal ni använder?!

Själv e jag helt inställd på ett iSkin Evo2 o mailade iSkin o frågade varför dom vilket skin som passar 60Gb. Tänkte att det borde finnas fler som undrat över detta, så här e svaret:

"We have determined that we will sell only our Size B iskin for
the iPod photo 60GB. Customers who have purchased this model have concluded
that the fit is better than expected and have filed no complaints. We have
found that our Glo series in Size B tend to offer a slightly better fit than
the non-Glo. We recommend you give it try".

Ursprungligen av Jezzie:

Tänkte att det behövdes en Kent disskusion här...

Så enligt ert tycke och smak, vilken är den bästa Kent låten genom tiderna??

Själv måste jag säga Chans som finns med på B-Sidor 95-00...
Bättre låt har knappt gjorts...

Kramar Jessie

Måste bara hålla med!! Många bra, men Chans tar nog hem priset!! Bara o hoppas på att nya skivan e minst lika bra

Ps. Annars så e ju Amerikana på Paus skivan oxå en höjdare....räknas kanske inte in under Kent dock?!

Vet inte ifall denna tråden borde av under nyheter, men jag lägger den här så får jag se ifall nån har några invändningar...

Hittade en intressant grej för Ipod Photo, på http://macworld.idg.se/ArticlePages/200501/03/20050103233510_MW/20050103233510_MW.dbp.asp
Företaget Nyko ska släppa ett tillbehör till Ipod, som ska göra så att du kan spela filmer på din Ipod Photo...står inte så mkt mer än d, men verkar ju rätt intressant :eek:

Jo...jag fattar oxå att det finns apple centers i Hong Kong, men undrade mest ifall nån visste ifall det gick o få en Ipod billigare nån annanstans!? Köpte nämligen en Ipod i Singapore, för lägre pris än vad den såldes för på Apple Center där...

Men, tack iaf för ditt inlägg...

Ska snart åka ner till Hong Kong o tänker inskaffa en Ipod Photo, när jag är där nere. Är dock osäker på vart man ska försöka köpa den. Är det nån som har något tips!? Är flygplatsen billigast, eller ska man satsa på teknikkvarteren inne i Hong Kong?!

Vore väldigt tacksam för tips o förslag!!

Ursprungligen av Olof Wahlberg:

Själv rockar jag lite outkast, alla plattor inte bara love below/speakerboxx, Promoe och looptroop, plus lite annat smått och gott.

Jag skäms inte för att söga det men latin kings (men det är mest på skoj)

Promoe o Looptropp e givna!!! "Modern Day City Symphony" e ff grym, vilket tyävrr e en klen tröst, när man e i Australien o inte kan få tag på Promoes nya....

Annars maste ju även Sedlighetsroteln nämnas...det bästa från alla schyssta hiphopartister i Sverige....Looptroop, MBMA o Timbuktu...

Ursprungligen av Haller:

Hej!

Ämnet har säkert avhandlats tidigare men jag tar risken att verka jättedum.

Kopplade lyckligt in min första iPod i dag, hade ju iTunes och all musik på datorn sen tidigare (pc) men körde ändå den medföljande cd:n för att göra allt "rätt".

Installationen påstår att iPoden måste formateras, så jag låter den göra det. "Formateringen" tar aldrig slut.

Jag har förstått att det här är en onödig manöver, men hur avbryter man den och varför påstår installationen att iPoden måste formateras (verkar som ett dumt fel för att vara Apple)? Är det bara att börja lägga in låtar från iTunes utan några som helst mjukvaru- eller drivrutininstalltioner om man redan har ett fräscht iTunes?

Oskar/Haller

Har precis samma problem!! Har borjat formatera, men formateringen verkar aldrig ta slut, utan borjar bara om om o om igen!! Star "vantar pa Ipod" pa datorn, trots att jag forsokt formatera

Peter

Kollat på Icewear t min 40 gb, men jag e lite osäker på ifall clickwheeet eller skärmen blir repiga, eftersom d inte skyddas av fordralet!?

Antar även att man måste ta ur Ipoden ur fordralet för att kuna koppla i den i dockningsstationen?

Nån som har d som kan svara på d? Jonasy....?!