Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Eindpeng

Eindpeng

Medlem
  • Plats Alingsås
  • Registrerad 2004-12-25
  • Senast aktiv 2009-08-19
  • Antal inlägg 457

Foruminlägg

De senaste inläggen Eindpeng har skrivit i forumet.

1-2 veckor är väl rimligt.

Min har fortfarande inte skickats. Har väntat länge nog på den förbannad prylen.

Min har inte skickats än och jag börjar bli förbannad.

Mjo det känns helfel att någon som beställt 26:e fått den skickad medan någon stackare som beställt sekunden den kom upp på apple store inte fått sin skickad.

Samma här, är lite halvsur nu. Är också fundersam över frakttiden! 8-9 dagar?! Har fått iPods skickade från asiatiska länder av apple förut, och det har ändå bara tagit 3-4 dagar.

Beställde 15 sep och den har inte skickats.

Mjo jag är också rätt sur. Tidigare har iPods alltid funnits ute på marknaden typ en vecka efter ett event.

Inget om att den skickats idag. Trist.

Så trevligt. Morsan skall till NYC om nån månad, och med förseingen känns det nästan värt att hon handlar den åt mig, med lägre pris som följd.

3 dagar? Hur kommer det sig?

F.ö blev jag riktigt besviken. Eftersom jag ligger inne i lumpen just nu måste jag vänta ännu en vecka efter det då iPoden kommer hit hem, och hit kommer jag bara på helgen.

Undrar också detta, skulle göra livet betydligt enklare för mig om det funkar på nåt sätt. Jobbigt att behöva kopiera filer från PCn till MacBooken när låtarna finns så mycket närmare tillhands när man delar ut biblioteket.

Skulle lätt säga riskfritt. Kan ju inte utvecklas så mycket heller.

Hej!

Jag ahr samma fel som du. Jag kan bara synka min ipod en gång vid inkoppling. Funkar med Videon, då den synkar automatiskt direkt, men shufflen där jag måste uppdatera/synka två gånger för att få in musik, är det pain in the ass! Har provat installera om iTunes men det har inte hjälpt. Detta är på PC dock, på min mac funkar allt bra.

Hehe ok! Din metod verkade ju otroligt smidig. Behöver dock bara uppkopplingen för vissa enkla grejer ibland, så det behöver inte fungera så bra. Sålänge jag kommer ut på nätet ett par sekunder räcker det.