Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Erikoberg

Erikoberg

Medlem
  • Registrerad 2005-01-01
  • Senast aktiv 2011-10-19
  • Antal inlägg 30

Foruminlägg

De senaste inläggen Erikoberg har skrivit i forumet.

Jag har precis samma problem och har ännu inte funnit någon lösning..

Mitt nya strular. Om man försöker lägga in låtar i biblioteket vi Arkiv-menyn händer ingenting utan istället måste man dra dem direkt från mappen in i fönstret. Ingen stort problem men desto större att det vägrar lägga in vissa skivor som är i mp3-format och som alltid fungerat..

Varför?

Efter att försökt söka i forumet utan framgång skriver jag helt enkelt min fråga här..

Min G5-pod är lite skum..för ett tag sedan ville den inte sätta igång musiken och nu börjar det hända allt oftare. När man sätter igång en låt visar sig "play-tecknet" men inget händer, räknaren står kvar på noll.. Konstigt är också att när detta händer står också den vanliga klockan på 00:00.. Det brukar fungera igen när man stängt av och satt på den några gånger men ibland funkar inte det heller utan man måste köra en reset.

Är det någon som haft liknande problem och har någon en lösning?

Ursprungligen av FnuX:

Måste nästan rätta dig lite ;)...www.ishop.nu är det ju

Nöjd annars ?

Helt rätt, my bad..

Jo, det är riktigt bra. Speciellt den stora hårda framsidan känns trygg. Trodde först att skyddet över knapparna skulle vara drygt och att man inte skulle kunna styra den från utsidan av fickan. Så är dock inte fallet, hur bra som helst!

Lite krångel är det att få ner den i dockan men efter ett tag lär man sig tekniken.

Nu har jag äntligen fått mitt iSkin Evo3 då de fick in det på iStore.nu häromdagen.
Det funkar jättebra, men en sak är lite skum..varför i helvete har de täckt över holdknappen?
Det är ju helt omöjligt att komma åt den, nu blir det rakblad och lite modifiering..

Jag har försökt läsa mig till svaret men då jag inte hittat något frågar jag istället..

När jag idag skulle kolla på ett simpsonsavsnitt som legat på podden en längre tid var plötsligt alla videos borta..istället hade de lagt sig som låtar som ej går att spela..jag har tagit bort dem och lagt in allt igen men samma sak händer igen. De är alla konverterade med Videora och är i mp4-format. Vad är det som har blivit fel?

Ursprungligen av simonklinga:

Jag beställde mitt från www.istuff.se

EDIT: glömde säga vilket. zCover Ice.

/ Simon K

Fungerar det med universal Dock eller måste man kränga av det? eVo3 ska ju tydligen funka..

Är det någon som vet om och i så fall var man kan få tag på iSkin eVo3 i Sverige?
Om detta nu inte finns, är det någon som testat Kjell & Cos slikonfodral till G5?

Funderar på att byta ut min G4 40gb till en G5 60gb. Undrar bara om den gamla docken även funkar till den nya poden eller om man måste köpa en ny universel?

Ja, JBL On Tour ser fin ut.. Men vaddå, funkar det bara med datorn?

Skulle vilja ha högtalare till podden..blir inte klok på utbudet.

Behöver egentligen inte vara så bra kräm i dem, bara inte för dyra.

Någon som har koll på d.Muse?

Köpte min pod från USA vilket också innebar en amerikansk nätuttagssladd, nu har jag inga problem när jag är hemma och laddar upp den via usb:n, men jag ska snart ut och resa och behöver då en svensk kontakt.

Är det någon som vet hur man får tag på en sådan utan att köpa ett dyrt travelkit med alla världens kontakter?

Efter att ha säkerhetskopierat podden vågade jag låte iTunes köra sin uppdatering, och det var precis som jag trodde, det tog en väldans tid men den ställde bara tillbaka inställningar som EPHpod ändrat och raderade alltså ingenting.

Min iPod har blivit lite skum och jag funderar på att formatera den. Dessvärre har jag 30 gb musik på den som inte finns på datorn.

Hur går jag tillväga för att säkerhetskopiera allt? Räcker det att kopiera mappen Music i iPod-control?

Min iPod är ganska ny och jag har inte riktigt lärt mig alla grejer än och nu har det uppkommit ett problem som jag hoppas att nån av er kan hjälpa mig med.

Jag brukar använda iTunes för att arbeta med min iPod men härom dagen hörde jag om EPHpod och tänkte testa det. Det funkade bra men inte så att jag kan säga att jag behöver det utöver iTunes. Problemet kom dock när jag återigen skulle samköra min iPod med iTunes, för när jag startar iTunes säger den plötsligt "Uppdaterar biblioteket på Eriks iPod..". Jag vet inte vad detta innebär, om programmet bara ställer tillbaka inställningar som EPHpod ändrat på iPoden (t ex att mina inlagda dubbelskivor nu ligger i fel låtordning) eller om programmet helt enkelt fått fnatt och plötsligt synkar biblioteketet även om jag aldrig har haft den inställningen vald. Varje gång denna uppdatering börjat har jag slagit bort den eftersom att jag har lagt in hela min skivsamling på ca 500 skivor och de vore förargligt om de försvann..

Det dåliga är att jag kan inte kolla om inställningen om automatisk synk har ändrats när iPoden inte är ansluten utan först efter att den gjort sin uppdatering..

Är det nån som vet hur jag ska lösa detta?